Algemeen

Vin Diesel vecht erop los op nieuwe foto 'Riddick'

De acteur poseert ietwat ongemakkelijk met ex-worstelaar Dave Bautista.

door Zilko Tarici op 02.03.2013 om 13:46 in Algemeen
Fans van sympathieke actieheld Vin Diesel en David Twohy's film Riddick komen ook deze week weer aan hun trekken. De man met de laagste stem in Hollywood heeft wederom een foto geplaatst op zijn Facebook-pagina. Deze keer zien we ook een van de andere acteurs uit de cast, namelijk ex-worstelaar Dave Bautista (The Man with the Iron Fists). Het wachten is nu nog op een teaser of volledige trailer.

In het vervolg op Pitch Black en The Chronicles of Riddick, dat eind dit jaar in de bioscopen gaat draaien, bevindt de beruchte Riddick zich op een verschroeide planeet die uitgestorven lijkt te zijn. Al snel moet hij vechten voor zijn leven en het opnemen tegen buitenaardse tegenstanders die dodelijker zijn dan de menselijke tegenstanders die hij gewend is. Riddick kan alleen ontsnappen door een signaal uit te zenden dat al snel een groep premiejagers naar zijn planeet lokt. Het eerste schip dat landt zit vol met gewelddadige, dodelijke huurlingen en op het tweede schip bevindt zich iemand die een persoonlijker motief heeft om Riddick op te jagen.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

filmgast

Avatar

"Man met de laagste stem van Hollywood"

Does the name James Earl Jones ring a bell..?

jaime91

Avatar

Eerst gaat ie met The Rock op de vuist en nu met de volgende WWE worstelaar/beest Bautista, die Vin heeft ballen hoor. Hoop dat dit net zo'n spectaculair gevecht wordt.

Rickymelis

Avatar

Die Bautista heeft die ook niet aan ufc gedaan ? Brute gast natuurlijk. Maar vin kan wel tegen een stootje.

adofmirosch

Avatar

Rickymelis "Die Bautista heeft die ook niet aan ufc gedaan ? Brute gast natuurlijk. Maar vin kan wel tegen een stootje."jah hij heeft volgens mij 1 ufc westrijd gevochten.
ik ken hem beter onder zijn worstel naam batista en is ook een van mijn fovorite worstelaars ooit.
hoop dat dit gevecht netzo goed word als diesel vs the rock.

Golden Ghost

Avatar

Hoe meer ik zie hoe minder enthousiast ik wordt over deze film.

NieuwsFilm

meest populair