Halle Berry gelooft in terugkeer in 'X-Men: Days of Future Past'

En Jennifer Lawrence draagt ditmaal gewoon een bodysuit voor haar rol als Mystique.

Enige tijd geleden vertelde regisseur Bryan Singer ons nog dat Halle Berry zeer waarschijnlijk niet terug zou keren voor een rol in X-Men: Days of Future Past. Dat zou volgens hem alleen gebeuren als het logisch was en in het verhaal paste.

Nu lijkt het erop dat Berry mogelijk toch terug zal keren. De actrice vertelde Indiewire dat ze er 90 procent zeker van was dat haar personage Storm in de nieuwe film te zien is.

Overigens blijkt ook dat Jennifer Lawrence geen zin heeft om tijdens de opnames haar lichaam weer helemaal te laten beschilderen, zodat ze in de huid kan klimmen van de mutant Mystique. De actrice zal ditmaal een bodysuit gaan dragen.

“I’m so excited because I’m going to wear a body suit,” vertelde de actrice. “It will be from neck down so it will cut out time and the blisters.”

Klaarblijkelijk had ze dus veel last van de verf. Overigens werd haar ook gevraagd wanneer ze zou beginnen met de opnames van de film. De actrice vertelde daarop dat dit waarschijnlijk in mei zal zijn. Maar het scenario heeft ze nog niet gelezen.

“May-ish, I haven’t read the script yet. I haven’t had 30 minutes. They literally gave me the script and I was like, ‘I can’t read this until Monday.”

In X-Men: Days of Future Past vermoordt het Brotherhood een belangrijke senator. De Amerikanen zijn de mutant-problematiek daarop zat en besluiten hun eigen massamoord te beginnen. In de verre toekomst patrouilleren daarom Sentinels door het land, op jacht op de overgebleven mutanten. Aan de X-Men van X-Men: First Class de taak om samen te werken met hun oudere ‘ik’ en zo het Brotherhood te stoppen.

De film moet, als alles volgens planning gaat, vanaf 17 juli in de bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair