Werk aan 'Sinister 2' van start gegaan

Blumhouse heeft nog meer gruwelijke homevideo's voor ons in petto.

Jason Blums productiehuis Blumhouse Productions boekt vooruitgang met haar derde micro-budget franchise. Het werk aan Sinister 2 is nu namelijk begonnen. Het vervolg op de horrorfilm die vorig jaar zo’n 87 miljoen dollar verdiende op een budget van drie miljoen dollar, volgt daarmee de weg van andere successen van Blumhouse, zoals Paranormal Activity en Insidious.

Volgens het bericht van Deadline zijn alle spelers die eerder achter de schermen meewerkten aan de eerste film weer terug voor het vervolg. Denk daarbij aan bedenkers Scott Derrickson en C. Robert Cagill. Zij schreven het origineel, dat ook geregisseerd werd door Derrickson.

De kans is groot dat zij ook het vervolg schrijven, en er wordt ook weer onderhandeld om Derrickson de film te laten regisseren. Daarnaast zou Jason Blum zelf gaan produceren.

In de eerste Sinister draaide het om Ellison Oswalt (Ethan Hawke), die bekend is om zijn true crime-boeken. Hij ontdekt in zijn nieuwe woning een doos met mysterieuze en gruwelijke homevideo’s, die zijn familie in een bovennatuurlijke nachtmerrie stort.

Over de cast en het verhaal voor het vervolg is nog niets bekend. Ook is er nog geen releasedatum geprikt.



NieuwsFilm

meest populair