Werken Nolan en Snyder samen aan 'Justice League'?

De geruchten dat de regisseurs van The Dark Knight en Man of Steel samen het project gaan overzien, worden steeds sterker.

Latino Review, de site die vaak als eerste nieuwtjes over superheldenfilms weet te vinden (denk aan Heath Ledger als de Joker, Brandon Routh als Superman), heeft nu vernomen van een betrouwbare bron binnen Warner Bros. dat de studio Christopher Nolan en Zack Snyder de Justice League-film wil laten produceren.

Warner Bros. is blijkbaar dolgelukkigj met Man of Steel en wil die trend natuurlijk voortzetten. Ze willen daarbij ook graag Snyder als regisseur van Justice League. Een ander gerucht is dat met Nolan ook Christian Bale terug zou keren als Batman naast Henry Cavills Superman.

Het schijnt dat de stap richting Nolan en Snyder (waar waarschijnlijk vele miljoenen dollars mee gemoeid zijn) voornamelijk heeft te maken met het feit dat Warner sterke franchises nodig heeft om concurrent Disney, die nu beschikt over Marvel én Star Wars, aan te kunnen. De hoop is nu dat we jullie snel kunnen laten weten of dit nieuws is meer is dan een sterk gerucht.



NieuwsFilm

meest populair