Mila Kunis echt niet in 'Fifty Shades of Grey'

De actrice heeft er naar eigen zeggen helemaal geen interesse in.

Eerder was er het verhaal dat Mila Kunis open stond voor de beoogde verfilming van de erotische bestseller Fifty Shades of Grey. Kunis zelf kwam er nu aan te pas om te vertellen dat ze daar helemaal niet voor open staat.

Dit deed ze tijdens een persbijeenkomst voor de film Oz The Great and Powerful, waarin ze naast James Franco te zien is. Desgevraagd vertelde de actrice het volgende: ”Goh, die Fifty Shades of Grey geruchten gaan maar door. Maar nee. Je zult me niet in Fifty Shades zien, het spijt me.”

Veel is er nog niet bekend over de verfilming van het boek van E.L. James. Volgens scenarist Kelly Marcel, die aan een versie van het scenario werkt, moet het er in de film net zo wild aan toegaan als in het boek. De film zal net als het boek een NC-17 stempel krijgen, waarmee deze dus voor 18 jaar en ouder moet worden.

”Er zal veel seks in de film zijn. Deze wordt zeker NC-17. Het zal er wild aan toegaan,” vertelde de scenarist destijds. Studio Universal wilde die verhalen niet bevestigen, en schreef in een persbericht dat er nog geen scenario was en dus ook geen beoogde rating.

In Fifty Shades of Grey gaat het om de relatie tussen de studente Anastasia Steele en de 27-jarige miljardair Christian Grey. De focus van het boek? De kinky dingen die de twee uithalen in de slaapkamer. Het boek heeft al twee vervolgen gekregen, ging meer dan 65 miljoen keer over de toonbank, en dus kon een verfilming niet uitblijven.

Een releasedatum is nog niet geprikt.



NieuwsFilm

meest populair