Storm keert terug in 'X-Men: Days of Future Past'

Dan had Halle Berry toch gelijk!

In eerste instantie leek het erop dat ze helemaal niet in X-Men: Days of Future Past te zien zou zijn, maar nu kunnen we dan toch bevestigen dat Halle Berry voor de vierde maal de rol van mutant Storm mag gaan spelen in een film uit de X-Men-franchise.

Dit schreef regisseur Bryan Singer, die zelf ervoor zorgde dat er twijfels ontstonden over een eventuele rol voor Berry in de film, op zijn Twitter-account. Enkele weken geleden vertelde hij in een interview nog dat hij enkel een rol voor Storm in de film zag als dit op logische wijze in de film zou passen.

En toen was er dit weekend Berry zelf, die in een interview met Indiewire wist te vertellen dat ze zo’n negentig procent zeker was dat haar personage in de film te zien zou zijn.

Hieronder de tweet waarin regisseur Singer het nieuws bekendmaakte.

In X-Men: Days of Future Past vermoordt het Brotherhood een belangrijke senator. De Amerikanen zijn de mutant-problematiek daarop zat en besluiten hun eigen massamoord te beginnen. In de verre toekomst patrouilleren daarom Sentinels door het land, op jacht op de overgebleven mutanten. Aan de X-Men van X-Men: First Class de taak om samen te werken met hun oudere ‘ik’ en zo het Brotherhood te stoppen.

De film moet vanaf 17 juli in de bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair