Colossus te zien in 'X-Men: Days of Future Past'

Daarnaast een foto van de indrukwekkende cast.

Regisseur Bryan Singer plaatste recentelijk een afbeelding van de cast van X-Men: Days of Future Past, en daaruit blijkt dat er wat verrassende toevoegingen zijn gedaan. Zo zal Daniel Cudmore, die de rol van Colossus speelde in X2 en X-Men: The Last Stand, weer te zien zijn. Daarnaast krijgt Fan Bingbing een rol in de film, evenals Booboo Stewart.

Er wordt geschreven dat Fan Bingbing de rol van de mutant Blink zal spelen. Blink heeft de mogelijkheid om zich te teleporteren. Toen het personage geïntroduceerd werd, kwam Blink direct om het leven, maar in latere comics kreeg ze toch weer een rol. Van Stewart is niet bekend welke mutant zij speelt.

Gepaard met de afbeelding van de cast ging een bericht van Singer waarin hij de prijzen opsomde die zijn verenigde cast verzameld heeft: 3 #Oscars, 6 #GoldenGlobes, 1 #BAFTA, 2 #Emmys, 2 #Tonys, 5 #Oliviers, 1 #Ceaser – Now let’s blow s**t up!

De lijst met acteurs die terugkeren om weer in de huid te kruipen van onze favoriete mutanten is dan ook indrukwekkend. Zo keren Hugh Jackman (Wolverine), Ian McKellen (Magneto), Patrick Stewart (Professor X), James McAvoy (Professor X), Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto), Nicholas Hoult (Beast), Anna Paquin (Rogue), Ellen Page (Kitty Pryde), Shawn Ashmore (Iceman) en Halle Berry (Storm) terug. Verder spelen Peter Dinklage en Omar Sy mutanten die nog niet eerder in de filmfranchise te zien waren. Welke dat zijn is niet bekend, hoewel volgens speculatie Dinklage de mutant Puck zal spelen en Sy Bishop.

De film is gebaseerd op een scenario van Simon Kinberg en is geïnspireerd op een verhaallijn van Chris Claremont en John Byrne uit 1981. Days of Future Past draait om een alternatieve toekomst waarin Magneto’s Brotherhood een belangrijke senator vermoordt. Als gevolg daarvan wordt de jacht op mutanten geopend en is het aan de X-Men uit het verleden en de X-Men uit de toekomst om samen te werken en ervoor te zorgen dat enkele belangrijke gebeurtenissen die leiden tot deze dystopische toekomst voorkomen worden.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/596ab33.jpg][/url]



NieuwsFilm

meest populair