Bekijk de bootleg teaser van 'Ant-Man'

De testbeelden van Edgar Wrights film zijn eindelijk uitgelekt.

Het moet nog een paar jaren duren voordat Edgar Wrights Ant-Man in de bioscopen draait, maar vorig jaar werd er al een concept teaser trailer van de film getoond door Wright. Die teaser, die ondanks plannen van Marvel tot nu toe niet uitgebracht is zodat het grote publiek hem kon zien, is nu uitgelekt. De beelden werden vertoond in een Engelse televisieshow, waar mensen weer enthousiast reageerden. Bekijk de bootleg hieronder, zolang het nog kan.

Er is nog maar bijzonder weinig bekend over Ant-Man. Zo weten we dat Wright hem zal regisseren en dat de film deel uitmaakt van Marvels Phase 3. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het personage al in Phase 2 te zien zou zijn, maar dat feestje ging niet door. Nu staat deze samen met Doctor Strange op de planning voor de superheldenfilms die na The Avengers 2 moeten verschijnen.

De releasedatum voor Ant-Man is 6 november 2015. Eerder werd er overigens een storyboard gemaakt door een fan die de bovenstaande beelden gezien had. En wat blijkt? Ze lijken erg sterk op elkaar!



NieuwsFilm

meest populair