Nicola Peltz krijgt hoofdrol in 'Transformers 4'

En is daarmee naast Mark Wahlberg en Jack Reynor te zien.

Er waren in december al geruchten dat Nicola Peltz deel zou worden van de cast van Michael Bays Transformers 4. Nu zijn die geruchten ook bevestigd. Daarmee voegt Peltz zich bij een cast die al bestaat uit Mark Wahlberg en Jack Reynor.

Het nieuws kwam naar buiten via de Twitter-account van Bay’s officiële website. Daar werd gevraagd of Megan Fox terug zou keren naar de franchise, waarop het antwoord luidde "No. Female lead has been cast... Nicola Peltz."

De film, die in 3D opgenomen zal worden, volgt de mensheid als deze zich herstelt van de grote schade die aangericht werd in Transformers: Dark of the Moon. De Autobots en Decepticons zijn nagenoeg van de Aarde verdwenen, maar een kleine en machtige groep zakenmannen en wetenschappers probeert de grenzen van de menselijke technologie verder te verleggen dan ooit te voren. Verder zelfs dan ze kunnen beheersen. Daarnaast dient zich een oeroude, krachtige vloek voor de Transformers aan op Aarde. Een episch avontuur en gevecht tussen goed en kwaad, vrijheid en slavernij, breekt los.

De film is vanaf 27 juni 2014 in de bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair