Koop nu je eigen 'Iron Man' pak

Voor maar 250.000 pond kun je een volledig operationeel pak kopen.

Als je er ooit van hebt gedroomd om het pak van Iron Man zelf te kunnen dragen, dan kun je die droom nu vervullen. Het enige wat je nodig hebt is een hele grote som geld, en verder niets. Het pak is vanaf nu te koop bij firebox voor een kleine 250.000 pond.

Volgens de website is het pak volledig operationeel, en moet de koper daarom ook een reeks psychologische en fysieke tests ondergaan alvorens het na een half jaar naar je verzonden wordt.

De wapens zijn overigens allemaal uit het ontwerp gehaald, maar, en dit zal jullie vast verbazen, het ding kan wel vliegen. Voor de volledige Iron Man-ervaring (je geeft al duizenden euro’s uit aan het pak, dus dit kan er nog wel bij) raden we je aan om ook de Eau de Stark aan te schaffen.

De limited edition versie van de parfum is gemaakt van gerecyclede stukken van gebruikte Mark XLVII pakken. Honderd van deze flesjes zullen ook één druppel van Robert Downey Jr.s zweet bevatten, dat onder steriele omstandigheden tijdens de opnames van Iron Man 3 opgevangen is.

Wie van jullie wil deze geweldige innovatie hebben?



NieuwsFilm

meest populair