Sneak preview van Disneys 'Cars'-spinoff 'Planes'

Dusty gaat een race aan met twee straaljagers.

Ruim een jaar geleden kregen we een eerste teaser voor Disneys Planes, dat zich in dezelfde wereld afspeelt als de film Cars. Toen was Planes nog een project dat direct op DVD uitgebracht werd, waarin Jon Cryer de stem van Dusty het vliegtuig insprak.

Nu heeft Disney besloten de film klaar te maken voor een bioscooprelease, en daarom is Dane Cook aangetrokken om Cryer te vervangen. Naast de sneak peak, waarin Dusty de strijd aangaat met twee straaljagers, gaf de studio nog een nieuwe synopsis uit.

Hoog boven de wereld van ‘Cars’ vliegt ‘Planes’, Disneys aankomende animatiefilm waarin Dusty ervan droomt om deel te nemen in de spannendste race rondom de wereld. Maar er zijn een paar problemen. Zo is Dusty niet bepaald gebouwd om te racen, en heeft hij hoogtevrees. Ondanks zijn angst en aangemoedigd door zijn mentor Skipper, weet Dusty zich te kwalificeren voor de grote competitie.

Naast Dane Cook hebben ook Stacy Keach, Brad Garrett, Teri Hatcher, Julia Louis-Dreyfus, John Cleese, Colin Cowherd, Cedric the Entertainer, Gabriel Iglesias, Sinbad, Val Kilmer, Anthony Edwards, and Brent Musburger. Here's the new trailer:

Dusty en zijn vrienden vliegen op 9 oktober onze bioscopen in.



NieuwsFilm

meest populair