Video

Sneak preview van Disneys 'Cars'-spinoff 'Planes'

Dusty gaat een race aan met twee straaljagers.

door Jim Pedd op 03.04.2013 om 15:49 in Video
Ruim een jaar geleden kregen we een eerste teaser voor Disneys Planes, dat zich in dezelfde wereld afspeelt als de film Cars. Toen was Planes nog een project dat direct op DVD uitgebracht werd, waarin Jon Cryer de stem van Dusty het vliegtuig insprak.

Nu heeft Disney besloten de film klaar te maken voor een bioscooprelease, en daarom is Dane Cook aangetrokken om Cryer te vervangen. Naast de sneak peak, waarin Dusty de strijd aangaat met twee straaljagers, gaf de studio nog een nieuwe synopsis uit.

Hoog boven de wereld van ‘Cars’ vliegt ‘Planes’, Disneys aankomende animatiefilm waarin Dusty ervan droomt om deel te nemen in de spannendste race rondom de wereld. Maar er zijn een paar problemen. Zo is Dusty niet bepaald gebouwd om te racen, en heeft hij hoogtevrees. Ondanks zijn angst en aangemoedigd door zijn mentor Skipper, weet Dusty zich te kwalificeren voor de grote competitie.

Naast Dane Cook hebben ook Stacy Keach, Brad Garrett, Teri Hatcher, Julia Louis-Dreyfus, John Cleese, Colin Cowherd, Cedric the Entertainer, Gabriel Iglesias, Sinbad, Val Kilmer, Anthony Edwards, and Brent Musburger. Here's the new trailer:

Dusty en zijn vrienden vliegen op 9 oktober onze bioscopen in.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Als ze nou nog "Highway to the Dangerzone" hadden gebruikt als muziekachtergrond.

ThinkTwoTimes

Avatar

In 3D lijkt me dit wel leuk te worden maar de film zal wel zeer zwak zijn. Ik heb nooit iets aan Cars gevonden en deze film die niet eens van Pixar is, lijkt me echt geldklopperij. Jammer voor mensen die naar bios gaan en dan merken dat ze een goedkoop Straight to DVD filmpje kijken. Denk wel niet dat dit gaat floppen daarvoor is de merchandise te groot.

Banned

Avatar

Leuk om thuis eens in 3D te bekijken maar verder niks bijzonders.

Decepticon

Avatar

Darthmar "Als ze nou nog "Highway to the Dangerzone" hadden gebruikt als muziekachtergrond."
Ja idd, dat blijft geweldig! Ik heb de soundtrack cd van Top Gun.

Annefleur

Avatar

Op de apple trailer site staat nog een andere sneak preview van deze film.. daarin zie je fragmenten die echt gewoon geript zijn van Top Gun! Beetje jammer!

NieuwsFilm

meest populair