Christopher Nolan en Christian Bale toch niet naar 'Justice League'

De continuïteit die opgezet is met de Dark Knight-trilogie moet niet verbroken worden.

In eerste instantie leek het wel duidelijk dat Christopher Nolan en Christian Bale niet terug zouden keren voor Justice League. Beiden hadden herhaaldelijk aangegeven het niet te zien zitten om nog eens terug te keren naar het DC universum. Maar toen kwamen er de verhalen van LatinoReview, die stellen dat mogelijk toch zou gaan lukken.

Warner zou Nolan hebben weten aan te trekken om samen met Zack Snyder, die Man of Steel regisseerde, de film te produceren. Bale zou daarom ook terugkeren. Nu blijkt uit diezelfde bron dat dit verhaal toch niet uit zal komen.

Warner wilde volgens El Mayimbe van LatinoReview wel graag dat Nolan de film zou gaan produceren, en dat Bale wederom Batman zou spelen, maar de studio weet Nolan niet aan boord te krijgen.

Het grote probleem daarvoor ligt in het verhaal dat Nolan voor de Dark Knight-trilogie gemaakt heeft. Als er een Justice League-film komt, zou die de hele continuïteit die Nolan opgebouwd heeft kunnen verpesten.

Ook Snyder weet niet zeker of hij wel wil dat zijn Superman te zien is in Justice League. Hoe het er nu naar uitziet, is het waarschijnlijk dat Warner allereerst een vervolg uit zal brengen op Man of Steel. Daarna kan er gekeken worden naar een nieuwe poging om de superhelden van DC bij elkaar te brengen.

Met dank aan Jaime91 voor de tip.



NieuwsFilm

meest populair