Regisseert Fede Alvarez Marvels 'Doctor Strange'?

Hij zou sowieso een Marvel-film willen regisseren.

Fede Alvarez maakte recentelijk zijn beloftes over de Evil Dead-remake waar, en nu lijkt het erop dat de regisseur de interesse van verschillende studio’s heeft. Zo zou zijn producent Sam Raimi willen dat de regisseur, afkomstig uit Uruguay, willen dat hij een superheldenfilm van Marvel gaat regisseren.

Volgens Latino Review is dat in ieder geval zo. Volgens hen hebben Alvarez en scenarist Rodo Sayagues al enkele meetings met Marvel gehad over het ontwikkelen van een superheldenfilm. De meeting lijkt echt gebeurd te zijn, maar de geruchten zijn slechts speculatie.

De kans is groot dat het duo enkele ideeën heeft laten zien, zoals Edgar Wright deed met Ant-Man. Daarbij zou het zo kunnen zijn dat ze een film voor Marvels Phase Three willen maken, of nog verder op de weg een film willen maken. Volgens Latino Review zou dat mogelijk een Doctor Strange-film zijn.

Aangezien Alvarez met zijn Evil Dead al heeft laten zien goed om te kunnen gaan met special effects, zou hij een dergelijke film misschien ook echt kunnen regisseren. Maar voorlopig is het natuurlijk niets meer dan een gerucht. De regisseur heeft sowieso al zijn interesse uitgesproken over een vervolg op zijn Evil Dead-remake.

NieuwsFilm

meest populair