Algemeen

Kill Bill Vol.2 niet lang No.1 in Amerika

door FilmTotaal op 26.04.2004 om 15:18 in Algemeen
Kill Bill Vol.2' heeft in Amerika maar kort de lijst met bestbezochte films aangevoerd. Direct na de eerste week tuimelt Quentin Tarantino's samoerai wraakfilm van de eerste plek en zet Oscarwinnaar Denzel Washington de toon met zijn actiethriller 'Man on Fire'. Deze film, waarin hij als ex-marinier wordt aangetrokken om een jong meisje tegen kidnapping te beschermen, ging vrijdag in première en bracht het afgelopen weekend 23 miljoen dollar op.

Vrijwel hetzelfde bedrag werd binnengehaald door de komedie '13 Going on 30', die met een recette van 22 miljoen de tweede plaats veroverde. In deze vrouwelijke versie van het Tom Hanks-vehikel 'Big' en een variatie op 'Freaky Friday' speelt Jennifer Garner een 13-jarige die plotsklaps wakker wordt in een 30-jarige versie van haarzelf. 'The Punisher', die vorige week op die positie stond, werd naar de vierde plaats verdreven. 'Kill' Bill Vol. 2' schoof naar de derde plaats.

In de lagere regionen van de top tien staan opvallend veel kinderfilms. De geanimeerde koeien uit 'Home on the Range' behouden hun vijfde plek met een opbrengst van ruim 3 miljoen. Ook jeugdfilms 'Scooby Doo 2: Monsters Unleashed' en 'Johnson Family Vacation' houden deze week nog stand.

Vrijdag gaan er vier grote films in Amerika in première. In 'Mean Girls' krijgt de tiener Cady heel wat te verduren op haar nieuwe school als ze valt op het ex-vriendje van één van de populairste meisjes. Pierce Brosnan en Julianne Moore gaan trouwen in de romantische komedie 'Laws of Attraction' en Ben Stiller wordt jaloers op Jack Black in de komedie 'Envy'. De laatste titel die in première gaat is 'Godsend', waarin een echtpaar hun overleden zoon tot leven laat wekken door Robert De Niro.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Calva

Avatar

Ik denk ook niet dat Kill bill (zowel 1 als 2) films zijn voor het grote publiek.
Veel vrienden van mij kijken liever SWAT of een of andere koele-neger-gangster film.
Als ik dan met het idee kom om naar Kill bill 1 & 2 te gaan dan kijken je ze echt aan alsof ik gek ben.

Misschien wordt kill bill wel niet echt begrepen, zo hoor je nog wel eens de opmerking "dat bloed spuit echt nep uit die lichamen"

Durkie

Avatar

Calva "Misschien wordt kill bill wel niet echt begrepen, zo hoor je nog wel eens de opmerking "dat bloed spuit echt nep uit die lichamen""

Dat is toch ook zo? Het is toch geen echt bloed?;)

Devil_N

Avatar

Ik vond het ook verdacht stil afgelopen zaterdagavond in de bioscoop in Sneek. Ik had gedacht dat de hele zaal waar Kill Bill Vol. 2 in draaide uitverkocht zou zijn, maar uiteindelijk waren er maar iets van 10 lui aanwezig. Dat is wel verrekte weinig voor een film die net een paar dagen in premiere is. Volgens mij wordt deze film inderdaad niet echt begrepen door een merendeel van de filmbezoekers. Jammer eigenlijk, deze film verdient beter.

-KweeK-

Avatar

Volume 1 liep ook niet keihard, het is gewoon niet een film voor iedereen.

Colonel_Kurz

Avatar

-KweeK- "Volume 1 liep ook niet keihard, het is gewoon niet een film voor iedereen."
En de meeste mensen die Vol. 1 niet hebben gezien, zullen waarschijnlijk ook niet naar Vol. 2 gaan...

NieuwsFilm

meest populair