DC films voortaan in zelfde universum

Daarnaast geen bemoeienis van Christopher Nolan met Justice League.

Jeff Robinov, de grote baas van de Warner Bros. Pictures Group, heeft een update gegeven over de aankomende reeks DC superheldenfilms. Hij bevestigde in dat interview dat regisseur Christopher Nolan de langverwachte Justice League-film niet zal produceren.

Verder ging hij in op Man of Steel. “De film zet de toon voor aankomende DC-verfilmingen. In die zin is de film een eerste stap,” vertelde Robinov.

“Ik denk dat je zult zien dat, voortaan iedereen in deze wereld kan leven,” vertelde Robinov over het universum dat ze creëren met Man of Steel.

“Batman was zeer bewust gepositioneerd als een stand-alone,” vertelde hij. “De wereld waarin hij leefde was erg geïsoleerd, en er waren dan ook geen andere superhelden. Wat Zack [Snyder] en Chris [Nolan] hebben gedaan met Man of Steel, is dat er vanaf nu andere personages in dezelfde wereld geïntroduceerd kunnen worden.”

Toen doorgevraagd werd over de rol van Nolan in Justice League, ontkrachtte Robinov de hardnekkige geruchten die erover de ronde doen. Eerder al vertelden persvoorlichters van Nolan dat hij zich niet met de film zou bemoeien. Ondanks eerdere verhalen zal er verder ook gewoon doorgegaan worden met Justice League.

”We zullen de komende weken iets aankondigen dat hopelijk de DC personages en de films die we in de toekomst maken een plaats geeft,” vertelde Robinov. Maar voordat het zover is, is er nog een nieuwe foto van Man of Steel vrijgegeven, die jullie hieronder kunnen bekijken. De film draait vanaf 20 juni in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair