Post-credits scène 'Iron Man 3' bekend?

Het betreft iemand die we allemaal al kennen...

De première van Marvels Iron Man 3 was gisteren in Parijs, in de grootste bioscoop van die stad, Le Grand Rex. LatinoReview heeft naar eigen zeggen contact met iemand die bij de première aanwezig was, en de film ook mocht zien. Die persoon vertelde over de scène die na de credits van de film te zien is.

Volgens deze persoon zien we eerst een shot van Tony Stark (Robert Downey Jr.) die op een bank ligt en over zijn trauma’s praat. Het is duidelijk dat hij het tegen iemand heeft, alsof hij het tegen een psychiater heeft. De toon van de scène is licht en moet grappig zijn. Dan blijkt dat Stark het tegen Bruce Banner (Mark Ruffalo) heeft, die in slaap is gevallen omdat het verhaal van Stark vrij saai is. Stark merkt op dat Banner het grootste deel van zijn verhaal lag te slapen en roept iets naar hem, waarop Banner mompelt: ”Je weet dat ik niet zo’n soort dokter ben?” Dan gaat Stark verder met zijn monoloog en begint Banner weer in slaap te vallen.

Het kan natuurlijk zijn dat dit niet de uiteindelijke post-credits scène wordt. Marvel besloot immers ná de première van The Avengers om doodleuk nog een scène op te nemen. Het kan dus goed zijn dat de studio dat alsnog doet.

Een mogelijkheid zou dan een scène zijn waarin Stark in de ruimte te zien is, in zijn Mark 39 Sub Orbital Suit, dat de bijnaam Gemini heeft. Of dat allemaal zo zal zijn is natuurlijk nog even afwachten. De film draait vanaf de 24ste in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair