Negen personageposters 'Snowpiercer'

Inclusief een vrij onherkenbare Chris Evans.

Er zijn negen personageposters vrijgegeven van de film Snowpiercer, het Engelstalige debuut van de Koreaanse regisseur Bong Joon-ho (The Host). Het verhaal speelt zich af tijdens een nieuwe ijstijd, die ingezet is door een mislukt experiment om de opwarming van de Aarde te stoppen.

Als gevolg daarvan is vrijwel al het leven op Aarde uitgeroeid. De film volgt een kleine groep overlevenden, die op een trein met de naam Snowpiercer wonen. Deze wordt door een gigantische machine lopende gehouden. Naast de strijd om te overleven, hebben de overlevenden ook nog te maken met een klassensysteem dat op de trein voor de nodige onrust zorgt.

Er is nog geen releasedatum voor de film geprikt, hoewel er op de poster duidelijk gehint wordt naar de zomer van 2013. Rollen in de film zijn weggelegd voor Ko Asung, Chris Evans, Ed Harris, Ewen Bremner, Jamie Bell, John Hurt, Kang-ho Song, Octavia Spencer en Tilda Swinton. De acteurs en actrices op de poster zijn ook in de hiervoor vermelde volgorde te bekijken.










NieuwsFilm

meest populair