Universal plant 'Snow White and the Huntsman 2' en 'Pitch Perfect 2' voor 2015

Daarnaast de bevestiging dat er werk wordt gemaakt van een vijfde 'Bourne' film.

Tijdens CinemaCon heeft het Universal kamp naar buiten gebracht dat de beoogde sequels op Snow White and the Huntsman en Pitch Perfect in 2015 in de bioscoop zullen verschijnen. Ook bevestigde de studio dat er werk wordt gemaakt van een vijfde Bourne film.

Kristen Stewart zal terugkeren voor Snow White and the Huntsman 2, maar regisseur Rupert Sanders moet het stokje doorgeven. Het personage van Charlize Theron zal niet te zien zijn in het vervolg. Voor Pitch Perfect 2 keert de originele cast terug, waaronder Anna Kendrick, evenals scenarist Kay Cannon.

Wat Bourne 5 betreft is het onduidelijk of Jeremy Renner terugkeert voor de rol die hij speelde in The Bourne Legacy. Ook over de eventuele betrokkenheid van Matt Damon, de originele Jason Bourne, is niets bekend. Voor nu weten we alleen dat er wordt gewerkt aan een sequel en daar moeten we het voorlopig mee doen.

Met de eerder vermelde releasedatum van Fast and Furious 7 hebben ze het er bij Universal maar druk mee. Hoewel de grote hoeveelheid sequels niet naar ieders smaak zal zijn, kunnen we de komende jaren weer uitkijken naar enkele moddervette releases.



NieuwsFilm

meest populair