Shane Black denkt niet dat Robert Downey Jr. stopt als Iron Man

Hij heeft er alle vertrouwen in dat de acteur gewoon blijft.

Eerder deze week vertelde Robert Downey Jr. dat hij zich afvroeg hoelang hij nog het personage Iron Man zou moeten spelen. De acteur vroeg zich hardop af of het wel leuk zou blijven, als er zoveel films met het personage uitkomen.

Nu blijkt echter dat Shane Black, die Iron Man 3 regisseerde, gelooft dat Downey Jr. terugkeert om de rol te spelen. Of dat in de vorm van solo films, of cameo’s zal zijn, vertelde Black niet, maar hij heeft er in elk geval vertrouwen in: ”Ik denk dat hij terugkeert voor nog een film. Ik weet het wel zeker.”

Mocht Downey Jr. besluiten om toch niet terug te keren (hoewel het geldbedrag dat hij ontvangt voor de Marvel-films erg hoog is) dan heeft Marvel een aantal opties. Zo kan het bedrijf het personage volledig schrappen, of Downey Jr. gewoon vervangen.

Maar voordat het zover is, moeten er nog een paar films met Downey Jr. uitkomen. De eerste daarvan is Iron Man 3, dat komende woensdag in première zal gaan. Vervolgens zien we hem in ieder geval ook nog in The Avengers 2, dat in mei 2015 uit moet komen.



NieuwsFilm

meest populair