Algemeen

Armie Hammer naast Tom Cruise te zien in 'The Man From U.N.C.L.E.'

Guy Ritchie regisseert de verfilming van de serie uit de jaren '60.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Zilko Tarici op 26.04.2013 om 10:38 in Algemeen
Na het iconische masker van The Lone Ranger te hebben gedragen, heeft Armie Hammer de smaak te pakken en zal hij opnieuw te zien zijn in een verfilming van een klassieke Amerikaanse tv-serie. Deze keer heeft hij een rol bemachtigd naast Tom Cruise in Guy Ritchie's The Man From U.N.C.L.E..

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Steven Soderbergh de film zou regisseren. The Man From U.N.C.L.E. is de verfilming van een NBC-serie uit de jaren '60 met Robert Vaughn als hoofdpersonage Napoleon Solo (die nu gespeeld zal worden door Cruise). Hammer speelt agent Illya Kuryakin. De twee agenten maakten onderdeel uit van het United Network Command for Law Enforcemente (U.N.C.L.E.), die de zogenaamde Technological Hierarchy for the Removal of Undesirables and the Subjugation of Humanity (T.H.R.U.S.H.) moesten bestrijden.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair