Algemeen

Michael Bay over 'Transformers 4' en 'Ninja Turtles'

Hij deed Transformers 4 alleen om te voorkomen dat iemand zijn franchise zou verpesten...

door Jim Pedd op 28.04.2013 om 14:34 in Algemeen
Tijdens een interview met Moviefone ging regisseur Michael Bay in op twee van zijn nieuwe projecten: Transformers 4 en Teenage Mutant Ninja Turtles. Allereerst ontkrachtte hij een gerucht omtrent de Ninja Turtles film.

Enige tijd al wordt gesteld dat de gemuteerde schildpadden buitenaardse wezens zijn in deze film, maar dat zal niet het geval zijn. ”Dat is niet waar! We baseren ons op het oorspronkelijke bronmateriaal. Ik heb me nooit gecorrigeerd in de pers. Ik luister wel degelijk naar fans en wil dat dit authentiek wordt. Ik denk dat ze erg blij zullen zijn met de film. Als ik de digitale effecten zie, zien de turtles er geweldig uit.”

De regisseur ging verder uitgebreid in op zijn nieuwste Transformers vehikel. Naar eigen zeggen was hij geen fan van de franchise. Nu is hij dat wel, en om die reden wil hij de franchise beschermen. Dat is ook waarom hij nog een film zal maken, zoals blijkt uit het onderstaande citaat. Interessant hierin is dat de regisseur lijkt te suggereren hierna écht klaar te zijn met de films. Hij wil gewoon iets moois opzetten waar iemand anders op kan voortbouwen.

”Ik ging naar de Transformers attractie in Universal, en daar stond een rij van tweeënhalf uur. Het is de populairste attractie sinds Jurassic Park, en ik dacht… Het is moeilijk om je franchise los te laten. Je wil niet dat iemand anders het verpest. Dus ik wilde op zijn minst een goede basis achterlaten. Want als je een andere regisseur krijgt, dan wil die niet in mijn voetsporen volgen. Regisseurs zijn erg territoriaal. Dus nemen ze een meer onervaren regisseur aan. Dat is de manier waarop Hollywood werkt. En ik denk, ‘God, dus ik herontwerp het wel, en zet het op… Iemand gaat dit verpest. Het is gewoon een te grote franchise.’ En ik kijk naar die kinderen in de rij voor de attractie en denk, ‘Fuck, ik moet er nog een doen.’ En toen haalde ik Mark [Wahlberg] binnen. Dus nu hebben we een filmster, en een volledig herontworpen franchise. Het zal dus tenminste met een goede basis naar iemand anders overgaan.”

Kortom, vooral uit angst dat iemand anders zou verpest wat hij gemaakt heeft, is Bay akkoord gegaan met deze vierde Transformers-film. Tot slot ging hij nog kort in op de herontwerpen:

”We hebben alles opnieuw ontworpen in ‘Transformers 4’, en er zit erg cool spul tussen. Ik heb letterlijk elk personage opnieuw ontworpen, van top tot teen. Er is een reden waarom ze er anders uitzien, maar het is ook om het fris en nieuw voor me te houden. Ik denk dat de fans de herontwerpen en nieuwe personages erg zullen waarderen.”

Teenage Mutant Ninja Turtles zal geregisseerd worden door Jonathan Liebesman. De cast is al grotendeels rond: Megan Fox speelt April O’Neil, Alan Ritchson is Raphael, Jeremy Howard Donatello, Pete Ploszek is Leonardo, Noel Fisher Michelangelo en Danny Woodburn is te zien als Master Splinter. De film draait vanaf 10 juli 2014 in de Nederlandse bioscopen.

Enige tijd daarvoor, vanaf 16 juni 2014, is Transformers 4 in de bioscopen te zien. Hoofdrollen n die film zijn weggelegd voor Mark Wahlberg, Jack Reynor, Nicola Peltz en Stanley Tucci.

43 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Euh, iemand anders Transformers verpesten?

Infje

Avatar

Hahaha....Bay heeft wel humor.

Begrijp me niet verkeerd, ik kan me prima vermaken met een aantal Bay films, maar Transformers 2 en 3 zijn toch wel echte bagger. Dit zelfde verhaal hing die trouwens ook op bij 3. Trailer gezien, verkocht en achteraf nog slechter dan 2. Nee meneer Bay, ik ga me geen 2 keer stoten.

Frietgezicht

Avatar

”Ik ging naar de Transformers attractie in Universal, en daar stond een rij van tweeënhalf uur. Het is de populairste attractie sinds Jurassic Park, en ik dacht… Het is moeilijk om je franchise los te laten. Je wil niet dat iemand anders het verpest.

Haha,die laatste zin! Lig hier in de zon op de grond te rollen van het lachen!
En waar slaat dat gedoe over een attractie op,dan zal het vast een vette attractie zijn.
Ik ga ook liever in een coole Twilight-achtbaan met m'n blote reet in een Kristin Stewart karretje dan in een saaie Gladiator-draaimolen.

En dat ze uit de ruimte kwamen was onzin? Sloeg dan dat hele bericht op,kon die beftekkel niet gelijk die dag de roddels recht zetten voordat miljoenen discussies aangaan op internet vol gezeik.

Frietgezicht

Avatar

Dubbelpost(internet kut buiten op terras)

jaime91

Avatar

Frietgezicht "”Ik ging naar de Transformers attractie in Universal, en daar stond een rij van tweeënhalf uur. Het is de populairste attractie sinds Jurassic Park, en ik dacht… Het is moeilijk om je franchise los te laten. Je wil niet dat iemand anders het verpest.

Haha,die laatste zin! Lig hier in de zon op de grond te rollen van het lachen!
En waar slaat dat gedoe over een attractie op,dan zal het vast een vette attractie zijn.
Ik ga ook liever in een coole Twilight-achtbaan met m'n blote reet in een Kristin Stewart karretje dan in een saaie Gladiator-draaimolen.

En dat ze uit de ruimte kwamen was onzin? Sloeg dan dat hele bericht op,kon die beftekkel niet gelijk die dag de roddels recht zetten voordat miljoenen discussies aangaan op internet vol gezeik."

Ik sluit me helemaal bij je aan. Ik snap echt helemaal niets meer van die hele Michael Bay. Waar is die man mee bezig? O+

Omdat die attractie populair is, vind hij dat hij nog een reeks moet maken want dat komt natuurlijk allemaal door hem. Waar haalt ie die gedachte vandaan?? What the fuck heeft een attractie met een film te maken, naast de naam dan? En dat hij zelf vind dat hij goed bezig is, door te zeggen dat anderen dat wel eens zouden kunnen verpesten? Wtf Bay???

En inderdaad dat hele gezeik met die Turtles, ook daar kan ik hem niet volgen. Je kan zo'n bericht toch ontkrachten als je zo begaan bent met de fans. En dat hij enthousiast is over de Turtles zegt ook geen reet, want hij is ook ontzettend enthousiast over zijn Transformers films. Wat een grapjas. :|

benjamin

Avatar

jaime91 "Omdat die attractie populair is, vind hij dat hij nog een reeks moet maken want dat komt natuurlijk allemaal door hem. Waar haalt ie die gedachte vandaan?? What the fuck heeft een attractie met een film te maken, naast de naam dan? En dat hij zelf vind dat hij goed bezig is, door te zeggen dat anderen dat wel eens zouden kunnen verpesten? Wtf Bay???"


"Ik ben gisteren naar een kermis gegaan en ik zag kindjes aanschuiven bij het eendjes vissen. Dat betekent uiteraard dat ik daarover een film moet maken". O+

jaime91

Avatar

benjamin ""Ik ben gisteren naar een kermis gegaan en ik zag kindjes aanschuiven bij het eendjes vissen. Dat betekent uiteraard dat ik daarover een film moet maken". O+"

Met de naam Mighty Ducks? :P O+

benjamin

Avatar

jaime91 "Met de naam Mighty Ducks? :P O+"


En dan vul ik de eerste film met de komische lotgevallen van een saaie student die valt op een hete chick en dan toevallig halverwege een eend tegenkomt.

Decepticon

Avatar

Ik vind dit sowieso al een waardeloos artikel, het is eigenlijk allemaal oud nieuws, behalve dat hij de cgi van de Turtles heeft gezien.
Volgens mij is dit artikel eerder om weer een discussie los te maken over Bay.

Idd dom om te zeggen, dat hij deel 4 wil opzetten voor een andere regisseur, zodat die iets heeft om verder mee te gaan. Is dikke onzin, want die gaat, er zoals elke regisseur doet, zijn een eigen draai aan geven! Dat alles nieuw ontworpen is, verandert daar niks aan.
En daarom denk ik dat Bay deel 5 en 6 ook zal regisseren.

Ik ben wel heel erg benieuwd hoe de Autobots (en de nieuwe Deceptcionc) er uit komen te zien.

Ik had toch liever wel gezien dat Dwayne Johnson de rol van Wahlberg deed, dan Wahlberg. En of dat wel eens dezelfde zou zijn geweest/gebleven.

Wat al een groot pluspunt is, is dat TF4 in Dolby Atmos te beluisteren is.

Decepticon

Avatar

Frietgezicht "Dubbelpost(internet kut buiten op terras)"
Hij gaat lekker Frietgezicht! :E

Baron Von Marlon

Avatar

Ik moest toch ook even hardop lachen toen ik dit las.
Bay heeft voor mij Transformers verpest (film wijkt te veel af van de originele reeks).
Ik vrees dat de Turtles film dezelfde richting uitgaat.
Dat ze Megan Fox hebben gecast als April (toch een belangrijke rol in de reeks) zegt al genoeg.

Decepticon

Avatar

Baron Von Marlon "
Bay heeft voor mij Transformers verpest (film wijkt te veel af van de originele reeks)."
In welk opzicht dan?

PRIME

Avatar

Ik word echt een beetje moe van al dat anti-Bay gedrag op deze site. En volgens mij heeft de filmtotaal redactie er wel een handje van in de pap om het aan te wakkeren.

Maar goed, ik blijf het zeggen dat Bay dé regisseur is voor Transformer films. Maar ja, ik stel ook geen ontzettend hoge, pretentieuze eisen aan zo'n film.

benjamin

Avatar

PRIME "Maar goed, ik blijf het zeggen dat Bay dé regisseur is voor Transformer films. Maar ja, ik stel ook geen ontzettend hoge, pretentieuze eisen aan zo'n film."


Ik vind Bay-bashen niet minder vermoeiend dan de fans die (nu al de tweede vandaag) iedereen precies woorden in de mond willen leggen. Wat voor hoge pretentieuze eisen stel ik dan zogezegd aan deze film waaraan The Avengers wel voldeed?

PRIME

Avatar

benjamin "Ik vind Bay-bashen niet minder vermoeiend dan de fans die (nu al de tweede vandaag) iedereen precies woorden in de mond willen leggen. Wat voor hoge pretentieuze eisen stel ik dan zogezegd aan deze film waaraan The Avengers wel voldeed?"


Wat blijf je nou wanhopig vast klampen aan The Avengers? Ik heb nog nergens een fan van Michael Bay gezien die mensen de ''woorden in de mond'' willen leggen, maar wel dezelfde mensen die maar al te graag (voor de vijftigste keer) duidelijk willen maken hoe slecht Bay wel niet is.

En sorry hoor, The Avengers is een toffe film, maar hij is echt niet zo fucking geweldig.

benjamin

Avatar

PRIME "Wat blijf je nou wanhopig vast klampen aan The Avengers? Ik heb nog nergens een fan van Michael Bay gezien die mensen de ''woorden in de mond'' willen leggen, maar wel dezelfde mensen die maar al te graag (voor de vijftigste keer) duidelijk willen maken hoe slecht Bay wel niet is.

En sorry hoor, The Avengers is een toffe film, maar hij is echt niet zo fucking geweldig."


Eerst en vooral: ik heb een voorstel gedaan bij de poll om wat vrede te behouden. Lees het eens.

Maar wat ik vooral wil zeggen is dat ik (en anderen) niet zoek naar iets meer dan een film over vechtende robotten kan bieden. Maar ik (en anderen) stoor mij aan flauwe humor of overbodige verhaallijnen of personages (Sam z'n ouders?). Dus er is wel meer mis imo dan dat het geen hoogstaand verhaal of grote kunst is.

jaime91

Avatar

PRIME "En sorry hoor, The Avengers is een toffe film, maar hij is echt niet zo fucking geweldig."

En Transformers wel? En dit is een serieuze vraag. En zo ja, wat vind jij dan beter aan Transformers?

KeesjeNL

Avatar

PRIME "Ik word echt een beetje moe van al dat anti-Bay gedrag op deze site."

Micheal Bay ís als persoon al filmnieuws. Hij gedraagt zicht een beetje als de Lindsay Lohan van de regisseurs, liegt er keihard op los en denk overal mee weg te kunnen komen. Niet dus, daarom hebben we het zo vaak over die malle vent (die stiekem toch wel de koning der ontploffingen is)Smiley face.

Hancock

Avatar

jaime91 "En Transformers wel? En dit is een serieuze vraag. En zo ja, wat vind jij dan beter aan Transformers?"


Transformers is fucking vet! Heerlijke actie en lust voor het oog en oor ( imax ) . En dan ook nog de heerlijke soundtrack die dat ook nog is bekrachtig!! Verhaal is simpel maar duidelijk niet storend . Maar goed er komt niet voor niks nog een deel. En ook deze deel zal bios zalen vullen en onderander ik ga er lekker van genieten met me popcorntje en bier.
I love Bay action!

The advengers was naar mij mening te kinderachtig saaie sountrack flauw verhaaltje.
Persoonlijk vind ik het ook de grootste terleurstelling van dat jr.
Terwijl ik wel fan ben van de strips .....

Terug naar transformers , ik hoop dat Bay er zeker nog 3 maakt!!
En aan alle haters , je weet wat ze zeggen over haters ..... :E

horizon

Avatar

Kom op... Avengers eind gevecht was kopie van dark of the moon. Dus sowieso al punt voor Bay.
De eerste Transformers staat in mijn top tien allertijden.
RotF was minder maar nog steeds leuk, DotM had op veel momenten slechte editing, maar blijft tof.

PRIME

Avatar

jaime91 "En Transformers wel? En dit is een serieuze vraag. En zo ja, wat vind jij dan beter aan Transformers?"


Dat zeg ik toch nergens?

Baron Von Marlon

Avatar

Decepticon "In welk opzicht dan?"


-In de tekenfilm reeks belanden de Transformers op Aarde omdat hun schepen neerstorten.
De Autobots hun schip crasht in een berg, de Decipticons in de zee.
-Bumblebee was een kever, hadden ze makkelijk de laatste nieuwe VW Beetle voor kunnen gebruiken.
-Starscream is een straaljager. Geen auto.
-Megatron is een pistool. Ook al kloppen de verhoudingen dan niet.
Het zijn super high-tech robots, dus ik zou het niet zo vreemd vinden als ze kunnen krimpen/vergroten.

Anyway, dit is slecht mijn mening.
Ik weet dat films ook fans hebben, maar ik hoor er niet bij.
Maar ik heb dan ook geen doorsnee smaak Smiley face

afbeelding
afbeelding

michaelbay

Avatar

jaime91 "En Transformers wel? En dit is een serieuze vraag. En zo ja, wat vind jij dan beter aan Transformers?"


ff serieus. ik vind transformers echt veel vetter dan the avengers.

het verhaal van 2 en 3 viel idd tegen, maar avengers was op dat vlak ook niet echt geweldig.
maar de muziek en sfeer en vooral de special effects van transformers zijn gewoon zo veel beter!

michaelbay

Avatar

Kortom, vooral uit angst dat iemand anders zou verpest wat hij gemaakt heeft, is Bay akkoord gegaan met deze vierde Transformers-film.

wat is dit voor suggestief klote zinnetje? dit is maar op 1 manier zo weggezet op deze site, namelijk voor alle zogenaamde filmkenners om weer lekker frusti micheal bay af te zeiken.

Muufley

Avatar

Bay = kutregisseur

horizon

Avatar

Baron Von Marlon "-In de tekenfilm reeks belanden de Transformers op Aarde omdat hun schepen neerstorten.
De Autobots hun schip crasht in een berg, de Decipticons in de zee.
-Bumblebee was een kever, hadden ze makkelijk de laatste nieuwe VW Beetle voor kunnen gebruiken.
-Starscream is een straaljager. Geen auto.
-Megatron is een pistool. Ook al kloppen de verhoudingen dan niet.
Het zijn super high-tech robots, dus ik zou het niet zo vreemd vinden als ze kunnen krimpen/vergroten.
"

Effe opletten:
Starscream is in de Bay films echt wel een straaljager.
En hoewel Megatron een pistool was is hij in de comics ook andere vormen geweest. Dus de veranderingen in de film zijn ok.
En krimpen enzo: ben blij dat ze dat niet hebben gedaan. Was ook beter voor Hasbro en de speelgoedlijn.

Hancock

Avatar

horizon "Effe opletten:
Starscream is in de Bay films echt wel een straaljager.
En hoewel Megatron een pistool was is hij in de comics ook andere vormen geweest. Dus de veranderingen in de film zijn ok.
En krimpen enzo: ben blij dat ze dat niet hebben gedaan. Was ook beter voor Hasbro en de speelgoedlijn."


Hahaa starscream een auto!!! Ik had al geen zin om daarop te reageren ,
ben blij dat jij dat wel ff deed.

:+

meanrat

Avatar

"Je wil niet dat iemand anders het verpest."

Deze opmerking klopt gewoon. Hij wou gewoon niet dat iemand anders het verpest. Hij wil het zélf graag verpesten. Dat is hem dus ook gelukt. Chapeau!

movieplanet124

Avatar

Verpesten dat zal die met deze twee film ook wel gaan doen.

Want dat had die al gedaan met ze vorige Transformers movie,s.

En de Turtels mmmmmm ik zie dat niet goed komen ik hoop het wel maar de denk het niet. Want ik zie nog steeds gee shedder waarom zit hij niet bij de lijst van acteurs want dat is de villian van de Turtels vreemd

Remco

Avatar

Haha denk dat tie grote zak geld die de studio hem voorgehouden is de grootste reden is dat hij terug komt. Nou ja ieder zijn ding ik ga er in ieder geval niet heen. Het is Bay dus je weet al exact hoe het eruit gaat zien........

Decepticon

Avatar

Baron Von Marlon "-In de tekenfilm reeks belanden de Transformers op Aarde omdat hun schepen neerstorten.
De Autobots hun schip crasht in een berg, de Decipticons in de zee.
-Bumblebee was een kever, hadden ze makkelijk de laatste nieuwe VW Beetle voor kunnen gebruiken.
-Starscream is een straaljager. Geen auto.
-Megatron is een pistool. Ook al kloppen de verhoudingen dan niet.
Het zijn super high-tech robots, dus ik zou het niet zo vreemd vinden als ze kunnen krimpen/vergroten.

Anyway, dit is slecht mijn mening.
Ik weet dat films ook fans hebben, maar ik hoor er niet bij.
Maar ik heb dan ook geen doorsnee smaak Smiley face[/img]"
Ja sorry hoor, maar ik vind je om deze redenen totaal niet objectief, wat betreft de films. Je bent echt als een sukkel alleen maar verknocht aan de oude cartoon en als alles niet 1 op 1 klopt, dan is het in jouw ogern al verpest. Hoe kortzichtig ben je dan wel niet!
Begrijp me niet verkeerd, ik ben ook een die hard G1 fan en kijk die oude cartoons zelfs ook nog steeds, maar de dingen die jij opnoemt, echt waar......

-Verkrimpen en vergroten zou totaal niet geloofwaardig overkomen.
Dat Bumblebee geen kever is, moet je blij om zijn, ik zie het al voor me, zo'n trage rotkever in een chase-scene met die Mustang, kom op zeg!
-Het is toch een goeie ode aan BB, dat ze nog wel even een kever laten zien, als Sam een auto gaat kopen, dat is goed en leuk bedacht. Niet-kenners zullen dat niet eens weten.
-En Megatron laten transformeren in een pistool, laat me niet lachen zeg! Ik was toen benieuwd en heel blij dat ze voor alien spaceship zijn gegeaan.
Zoals gezegd al gezegd door Horizon en Hancock, Starscream is in de film wel een straaljager.

Valt me nog mee dat je niet klaagt over hoe ze er uit zien, de vorm en de kleuren.

Baron Von Marlon

Avatar

horizon "Effe opletten:
Starscream is in de Bay films echt wel een straaljager."


Mijn excuses. Dan was het een ander personage waar iets fout mee was.
Heb de film maar één keer gezien toen hij net uitkwam, ondertussen ook weer al eventjes geleden.

Decepticon

Avatar

Baron Von Marlon "Mijn excuses. Dan was het een ander personage waar iets fout mee was.
Heb de film maar één keer gezien toen hij net uitkwam, ondertussen ook weer al eventjes geleden."
Vast Devastator, die een tank was ipv de de combiner robot van Constructicons.

bestmovieman86

Avatar

Wat is iedereen toch fel tegenwoordig,
het is entertainment , geen primaire levensbehoefte

so what als je de films van bay niks vind , zoek dan iets wat je wel leuk lijkt ipv alles af te lopen zeiken

benjamin

Avatar

bestmovieman86 "wat is iedereen toch fel tegenwoordig,
het is entertainment , geen primaire levensbehoefte
"


Film is geen primaire levensbehoefte, maar jij zit toch ook op deze site.

Baron Von Marlon

Avatar

Decepticon "Ja sorry hoor, maar ik vind je om deze redenen totaal niet objectief, wat betreft de films. Je bent echt als een sukkel alleen maar verknocht aan de oude cartoon en als alles niet 1 op 1 klopt, dan is het in jouw ogern al verpest. Hoe kortzichtig ben je dan wel niet!
Begrijp me niet verkeerd, ik ben ook een die hard G1 fan en kijk die oude cartoons zelfs ook nog steeds, maar de dingen die jij opnoemt, echt waar......

-Verkrimpen en vergroten zou totaal niet geloofwaardig overkomen.
Dat Bumblebee geen kever is, moet je blij om zijn, ik zie het al voor me, zo'n trage rotkever in een chase-scene met die Mustang, kom op zeg!
-Het is toch een goeie ode aan BB, dat ze nog wel even een kever laten zien, als Sam een auto gaat kopen, dat is goed en leuk bedacht. Niet-kenners zullen dat niet eens weten.
-En Megatron laten transformeren in een pistool, laat me niet lachen zeg! Ik was toen benieuwd en heel blij dat ze voor alien spaceship zijn gegeaan.
Zoals gezegd al gezegd door Horizon en Hancock, Starscream is in de film wel een straaljager.

Valt me nog mee dat je niet klaagt over hoe ze er uit zien, de vorm en de kleuren."


Vorige keer deze post gemist.

Omdat ik een andere mening heb dan jou, ben ik een sukkel?
Wie is er nu kortzichtig?

En je spreekt jezelf wel tegen.
Je noemt jezelf een die-hard fan van G1, maar hebt er geen probleem mee dat zoveel afwijken van de reeks.
Mij maakt het niet uit dat ze een beetje afwijken.
Zoals bv de uniformen in X-Men.
Maar als je te veel afwijkt van het originele bronmateriaal, kun je beter gewoon zelf een reeks starten.

-Krimpen/vergroten is niet geloofwaardig, robots van een andere planeet die in voertuigen veranderen wel.

-Waarom een trage rotkever? In de tijd Fast & Furious hadden ze even goed een getunede kever kunnen gebruiken.
EN het is uiteindelijk nog steeds een Transformer, waarom zij hij niet sneller kunnen rijden dan de gemiddelde auto?

-Megatron die transformeert in een pistool vind je lachwekkend?
Vreemd, gebeurt toch ook in G1, pistool voor de Decepticons.
Hij kon even goed een groot kanon zijn ofzo. Zoals Galvatron, zijn opvolger.

-Klagen over hun uiterlijk ben ik niet aan begonnen, teveel werk :D

Decepticon

Avatar

Baron Von Marlon "Vorige keer deze post gemist.

Omdat ik een andere mening heb dan jou, ben ik een sukkel?
Wie is er nu kortzichtig?

En je spreekt jezelf wel tegen.
Je noemt jezelf een die-hard fan van G1, maar hebt er geen probleem mee dat zoveel afwijken van de reeks.
Mij maakt het niet uit dat ze een beetje afwijken.
Zoals bv de uniformen in X-Men.
Maar als je te veel afwijkt van het originele bronmateriaal, kun je beter gewoon zelf een reeks starten.

-Krimpen/vergroten is niet geloofwaardig, robots van een andere planeet die in voertuigen veranderen wel.

-Waarom een trage rotkever? In de tijd Fast & Furious hadden ze even goed een getunede kever kunnen gebruiken.
EN het is uiteindelijk nog steeds een Transformer, waarom zij hij niet sneller kunnen rijden dan de gemiddelde auto?

-Megatron die transformeert in een pistool vind je lachwekkend?
Vreemd, gebeurt toch ook in G1, pistool voor de Decepticons.
Hij kon even goed een groot kanon zijn ofzo. Zoals Galvatron, zijn opvolger.

-Klagen over hun uiterlijk ben ik niet aan begonnen, teveel werk :D"
Je moet echt eens beter leren lezen vriend.

-Ik zeg nergens dat je dat je een sukkel bent, omdat je een andere mening hebt dan mij. Een sukkel dat je nergens in wilt meegaan, om de TF geloofwaardig over te brengen naar het witte doek.
Dat is ook het punt met verkrimpen en vergroten, de TF moeten enigszins geloofwaardig naar het witte doek gebracht worden en dat was ook de visie van de makers en dat doe je niet op die manier. Als je de TF 1 op 1 gaat verfilmen had het een waardeloze baggerfilm opgeleverd, die nog veel harder was neergesabeld door de critici dan Revenge o/t Fallen.

En daarom spreek ik mezelf helemaal niet tegen. Ik kan/mag dus geen die-hard G1 fan zijn en tegelijk inzien, dat je TF niet 1 op 1 geloofwaardig naar het witte doek kan brengen?? Daar moet je gewoon andere dingen voor bedenken. Dus volgens jou moeten de Autobots en Decepticons gewoon op aarde neerstorten en dan maar met elkaar in gevecht gaan, that's it? Dan is het verhaal van Sam en zij overgrootvader juist een hele goede originele manier om de TF te introduceren.
Iemand die zoals jij denkt, noemen ze in de TF wereld, niet een G1 fan, maar een G1 whiner.

-Ik zeg ook niet dat het niet geloofwaardig is dat Megs transformeer in en pistool in de cartoon, wel in de film. Nogmaals het moet goed overkomen in de film. Dat doe je iet als Megs in een (kleiner) pistool veranderd, om door een andere Decepticon vast te laten houden.

-Een kever is gewoon geen stoere auto om te zien, het is heel wat stoerder om een oude muscle car te hebben.
Ik zie het al voor me, een oude getunede kever, die achterna gezeten wordt door een nieuwe Mustang. Kom op man, hoe lachwekkend zal dat er wel niet uit zien??!!

benjamin

Avatar

Een serie en een film is niet hetzelfde. Decepticon heeft gelijk: je kunt niet gewoon alles letterlijk kopiëren - zeker niet als de tijd waarin het zich afspeelt en gemaakt wordt wat verandert. Aanpassingen zijn noodzakelijk en kunnen positief zijn. Ook al hebben wij een andere mening over de kwaliteit, in dit opzicht kan ik hem alleen maar gelijk geven.

Baron Von Marlon

Avatar

Decepticon "Je moet echt eens beter leren lezen vriend.

-Ik zeg nergens dat je dat je een sukkel bent, omdat je een andere mening hebt dan mij. Een sukkel dat je nergens in wilt meegaan, om de TF geloofwaardig over te brengen naar het witte doek.
Dat is ook het punt met verkrimpen en vergroten, de TF moeten enigszins geloofwaardig naar het witte doek gebracht worden en dat was ook de visie van de makers en dat doe je niet op die manier. Als je de TF 1 op 1 gaat verfilmen had het een waardeloze baggerfilm opgeleverd, die nog veel harder was neergesabeld door de critici dan Revenge o/t Fallen.

En daarom spreek ik mezelf helemaal niet tegen. Ik kan/mag dus geen die-hard G1 fan zijn en tegelijk inzien, dat je TF niet 1 op 1 geloofwaardig naar het witte doek kan brengen?? Daar moet je gewoon andere dingen voor bedenken. Dus volgens jou moeten de Autobots en Decepticons gewoon op aarde neerstorten en dan maar met elkaar in gevecht gaan, that's it? Dan is het verhaal van Sam en zij overgrootvader juist een hele goede originele manier om de TF te introduceren.
Iemand die zoals jij denkt, noemen ze in de TF wereld, niet een G1 fan, maar een G1 whiner.

-Ik zeg ook niet dat het niet geloofwaardig is dat Megs transformeer in en pistool in de cartoon, wel in de film. Nogmaals het moet goed overkomen in de film. Dat doe je iet als Megs in een (kleiner) pistool veranderd, om door een andere Decepticon vast te laten houden.

-Een kever is gewoon geen stoere auto om te zien, het is heel wat stoerder om een oude muscle car te hebben.
Ik zie het al voor me, een oude getunede kever, die achterna gezeten wordt door een nieuwe Mustang. Kom op man, hoe lachwekkend zal dat er wel niet uit zien??!!"


En waarom wil ik er niet in meegaan? Omdat ik een andere mening heb.
Mij had het persoonlijk niet uitgemaakt dat de film niet geloofwaardig overkwam. Ik had hem waarschijnlijk leuker gevonden.
En critici geef ik helemaal niets om.

Ik vond dat je jezelf tegensprak omdat je geen bezwaar hebt dat ze zoveel afwijken van de reeks.
Meestal als er een comic wordt verfilmd en ze zijn niet trouw aan het origineel zijn de die-hards en de geeks de eerste om te klagen.
Daarom dat het mij verbaasd.
En al wat in de cartoons gebeurd is ok, maar als ze het in een film zouden doen is het lachwekkend.

Ik zei niet dat ze op Aarde moeten neerstorten en maar met elkaar moet vechten. Eens leren lezen vriend ;)
Ik zei dat ze in het origineel zo op Aarde belanden.
Had vet geweest omdat in een film te zien.

En weeral zeg je een OUDE kever. Er zijn ook nieuwe hoor.
Hadden ze toch een kever gebruikt, hadden ze ook geen Mustang gebruikt.
Beetje verder denken...

Nog veel plezier in je "TF wereld".

nieuwslaatste nieuws

meest populair