Jon Hamm te horen in ‘Despicable Me’ spin-off ‘Minions’

Eerder werd Sandra Bullock al toegevoegd aan de stemmencast.

Despicable Me was een succes en het ziet er naar uit dat Despicable Me 2 dit jaar ook goede zaken zal doen. Niet gek dus dat Universal de franchise op zoveel mogelijk manieren zal willen uitmelken, vandaar de aankomende spin-off Minions. In februari werd Sandra Bullock al binnen gehengeld voor de rol van Scarlet Overkill, een kwaadaardige vrouw die de wereld wil overnemen.

Nu is ook Mad Men-ster Jon Hamm aan de stemmencast toegevoegd. Hij speelt de man van Overkill. Dit is een uitvinder en het is niet helemaal duidelijk of hij het eens is met de snode plannen van zijn echtgenote.

In deze film komen we erachter dat de Minions al de hele geschiedenis hebben bestaan en altijd de slechtste slechterik zoeken om te dienen. Voordat ze hun huidige meester, Gru, uit Despicable Me dienden, werkten ze voor Overkill, een stijlvolle superslechterik die erop gebogen is de wereld te veroveren.

Minions van regisseurs Kyle Balda en Pierre Coffin staat gepland voor 19 december 2014. Despicable Me 2 verschijnt al op 26 juni 2013.

NieuwsFilm

meest populair