Luke Evans wordt 'The Crow'

Eindelijk hoofdrolspeler gevonden voor geplaagde remake.

Al geruime tijd staat de remake van The Crow (1994), overigens gebaseerd op de gelijknamige comic, op het programma. Ook doken er al meerdere namen voorbij voor de titelrol. Afgelopen weken werden bijvoorbeeld nog Alexander Skarsgård en Tom Hiddleston genoemd. Nu blijkt dat acteur Luke Evans de rol officieel te pakken heeft in F. Javier Gutierrez' The Crow.

Evans was volgens Deadline altijd al de favoriet van de Spaanse regisseur Gutierrez, maar door agendaproblemen konden ze elkaar niet eerder vinden. Nu is besloten om de opnames pas begin 2014 te starten waardoor Evans dus alsnog kan aansluiten. De Welshe acteur heeft het namelijk erg druk door zijn rollen in films als Dracula Year Zero, The Hobbit: There and Back Again en The Hobbit: The Desolation of Smaug. Hij is binnenkort te zien in Fast and Furious 6.

De afgelopen periode was Evans al te zien in films als Clash of the Titans (2010), The Three Musketeers (2011), Immortals (2011), Blitz (2011) en The Raven (2012). The Crow verschijnt waarschijnlijk niet eerder dan eind 2014.



NieuwsFilm

meest populair