'Star Wars' weerhoudt J.J. Abrams van 'Star Trek 3'

De productie van 'Episode VII' duurt wel een paar jaar, en zo lang zal Paramount niet willen wachten met een 'Trek' sequel.

Het is moeilijk voor te stellen dat de toekomstige films uit zowel de Star Trek als de Star Wars franchise worden geregisseerd door de zelfde persoon. Toch is het zo. Nu J.J. Abrams zich gaat opmaken voor Star Wars: Episode VII zou je bijna vergeten dat hij binnenkort Star Trek into Darkness gaat uitbrengen. Ook is hij niet bij voorbaat uitgevlakt voor Star Trek 3, maar Abrams zelf denkt niet dat hij hiervoor in aanmerking zal aankomen.

In een artikel in de New York Times staat dat het Abrams zeer onwaarschijnlijk lijkt dat Paramount na Star Trek into Darkness vier jaar zal wachten met het derde deel. Het lijkt er dus op dat de productie van de sequel te vroeg komt en zal botsen met Abrams' werkzaamheden aan Star Wars: Episode VII. Het ziet er dus naar uit dat de studio een nieuwe regisseur zal moeten zoeken.

Wat vinden jullie? Moet Abrams de Trekkies trouw blijven of is zijn overstap naar de Dark Side de juiste? Of moet hij zich gewoon niet aanstellen en voortaan een uurtje vroeger zijn bed uitkomen, zodat hij beide reeksen aan kan houden?



NieuwsFilm

meest populair