"Iedereen keert terug voor 'The Avengers 2'"

Volgens Mark Ruffalo hoeven we ons geen zorgen te maken.

Enige tijd geleden verscheen er een artikel van Deadline waarin gesteld werd dat er mogelijk een aantal leden van de oorspronkelijke cast van The Avengers niet terug zouden keren voor het hooggeanticipeerde vervolg. Uit een interview met Mark Ruffalo, dat Moviefone hield, blijkt dat we ons daar geen zorgen over hoeven te maken.

Allereerst werd gevraagd over de rol van Ruffalo zelf, dus of hij weer te zien zal zijn als de Hulk. Daarop antwoordde hij bevestigend: ”Ik heb getekend voor – oh mijn god – zes films in totaal. Nu moet ik er nog vijf.”

Hij blijkt zelf ook niet van de geruchten gehoord te hebben. ”Nee. Misschien zouden mensen zich druk moeten maken, maar ik zie daar weinig reden voor.”

Vervolgens kwam natuurlijk de belangrijkste vraag: keert iedereen dan wel terug? ”Ja, voor zover ik weet wel. Maar soms zijn acteurs de laatste mensen die te horen krijgen wat er aan de hand is.”

Een paar dagen geleden kregen we te horen dat Robert Downey Jr. in onderhandelingen is voor een terugkeer naar de franchise. Hij zou op dit moment enkel onderhandelen voor The Avengers 2 en het vervolg dat er waarschijnlijk op zal verschijnen.

The Avengers 2 draait vanaf 30 april 2015 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair