Co-bedenker Kevin Eastman heeft vertrouwen in 'Teenage Mutant Ninja Turtles'

Producent Michael Bay wil volgens hem alleen maar trouw zijn aan het bronmateriaal.

De door Michael Bay geproduceerde en door Jonathan Liebesman geregisseerde film Teenage Mutant Ninja Turtles is tot nu toe bovenal bekritiseerd. Een van de grote kritieken op de aankomende film is de bemoeienis van Michael Bay. Fans vrezen, sinds hij aangesteld is als producent, dat de film niet meer trouw zal zijn aan het bronmateriaal.

Co-bedenker Kevin Eastman gelooft dat het allemaal goed zal komen. In een interview ging hij specifiek in op de bemoeienis van Bay met TMNT. ”Hij respecteert het bronmateriaal, en Jonathan Liebsman regisseert de film. Ik heb het scenario gelezen. Ik heb de ontwerpen van de personages gezien. Het is geweldig. Het verhaal heeft alles wat de serie ook heeft. Ze zitten in de riolen. Ik kijk er echt naar uit om deze film te zien.”

Daarnaast ging Eastman kort in op de vechtscènes die we in de film te zien krijgen. ”We willen iets doen dat beter is dan Raid: Redemption.”

Tot slot voegde hij daar nog aan toe dat Paramount graag wil dat TMNT lijkt op The Avengers. Het lijkt er dus op dat fans zich echt niet druk hoeven te maken over de film die op 10 juli 2014 uitkomt in de bioscopen. Bekijk hieronder een trailer van Raid: Redemption, om een indruk te krijgen van wat Eastman bedoelde met zijn opmerking over de vechtscènes.



NieuwsFilm

meest populair