Zack Snyder vindt het nog te vroeg voor 'Justice League'

Eerst moet Superman maar eens verder uitgediept worden.

Marvel scoort de afgelopen jaren de ene na de andere hit met zijn superhelden; voor DC en Warner Bros. ligt dat wel wat anders. Tot nu toe wist op Batman na geen enkele superheld van DC te overtuigen in de bioscopen, maar Zack Snyders aankomende film Man of Steel moet daar verandering in brengen.

Als die film succesvol is in de bioscopen, kunnen we meer van dat soort superheldenfilms van DC huize verwachten, met als hoogtepunt het voor 2015 geplande Justice League. Collider kreeg Snyder te spreken en besloot hem ook te vragen naar Justice League.

”Ik geloof dat je Superman wat verder moet ontwikkelen voordat je een Justice League-film kunt maken,” vertelde de regisseur. In zijn ogen is het dus logischer om eerst een vervolg op Man of Steel te maken, in plaats van het meteen groots aan te pakken met Justice League.

Over die aanpak is al eerder gesproken. Het zou zo zijn dat de studiobazen van Warner deze optie, die duidelijk de voorkeur heeft van Snyder, overwegen. Eerst nog een vervolg op Man of Steel, en dan pas verder kijken in de franchise.

Maar, of de film er überhaupt zal komen hangt af van het succes van Man of Steel. Die film draait vanaf 20 juni in de bioscopen, en niet lang daarna zullen we waarschijnlijk al weten of er eerst een vervolg komt, of dat er meteen verder gewerkt zal worden aan Justice League.



NieuwsFilm

meest populair