Bioscoopreleases week 23

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.

Before Midnight


In de derde "Before" ontmoeten Jesse en Celine negen jaar later in Griekenland. Het is bijna twee decennia geleden dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten in de trein naar Wenen. Voor de klok middernacht slaat, zal er een nieuwe episode in hun verhaal bijgeschreven zijn.

The Iceman


Michael Shannon (Revolutionary Road, 2008 en Boardwalk Empire) speelt de misdadiger Richard "The Ice Man" Kuklinski, die voor zijn 18e verjaardag zo'n 50 zwervers vermoordde en vervolgens meer dan 250 mensen om zeep hielp in opdracht van de Maffia.

Star Trek Into Darkness


In Star Trek Into Darkness wordt de bemanning van de Enterprise naar Aarde teruggeroepen. Daar treffen ze een chaotische wereld aan, die half vernietigd is door een destructieve macht die nota bene vanuit Starfleet zelf leek te komen. De vloot van de Federatie is weggevaagd en er zit voor de hechte crew van de Enterprise niets anders op dan op zoek te gaan naar de bron van de aanval. Kapitein Kirk leidt zijn bemanning op een klopjacht naar een wereld in een gevaarlijke oorlogszone.

Trance


'Trance' vertelt het verhaal van een man die werkt bij een veilinghuis en besluit met een aantal criminelen een kunstroof op poten te zetten. Tijdens de roof krijgt deze man echter een klap op zijn hoofd en en ontwaakt hij met geheugenverlies. Niet erg handig, omdat hij de enige is die weet waar de locatie is van het schilderij dat ze hebben gestolen.


NieuwsFilm

meest populair