Algemeen

Liam Neeson tekent voor 'Taken 3'

De acteur krijgt maar liefst twintig miljoen dollar mee naar huis.

door Jim Pedd op 26.06.2013 om 08:00 in Algemeen
Het gaat Liam Neeson op het moment erg goed. De in 2008 verschenen thriller Taken gaf zijn carrière een flinke boost, en ook Taken 2 wist, ondanks dat de film niet goed viel bij critici, genoeg geld binnen te slepen. Niet gek dus dat er nu een Taken 3 is aangekondigd.

In eerste instantie leek het erop dat Neeson de film niet wilde maken, maar nu blijkt hij er toch wel interesse in te hebben. Lang hebben we niet hoeven zoeken naar een reden voor deze gedachtewisseling. Neeson krijgt voor de film maar liefst twintig miljoen dollar op zijn bankrekening overgeboekt.

Voor Taken 2, dat Neeson in eerste instantie ook niet wilde maken, kreeg de acteur vijftien miljoen dollar. Dus zijn opslag telt maar liefst vijf miljoen dollar.

Er wordt op dit moment al hard gewerkt aan het scenario van de film, door Luc Besson en Robert Mark Kamen. Daarnaast onderhandelen Maggie Grace en Famke Janssen over een mogelijke terugkeer naar de franchise.

Een regisseur is nog niet gevonden, maar dat zou wel eens Olivier Megaton kunnen worden, die ons ook al Taken 2 bracht. De opnames van de film moeten in februari van start gaan.

25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Had gehoopt dat ze het bij dat vreselijke 2de deel zouden laten...

B@chelor

Avatar

Deel 1 was aardig, maar dat vervolg was verschrikkelijk. Vond er geen hol aan.

Stalminch

Avatar

Deel 1 vond ik goed. Deel 2 was beduidend minder. Deel 3... hoeft voor mij niet zo.

Dida24

Avatar

Leuk, maar deze keer aub geen Olivier Megaton!

xarkov

Avatar

Bah, weer een film die uitgemolken wordt tot de laatste druppel. Door al deze slechte vervolgen blijven er steeds minder goede stand alone films over.

Als we het over 3 jaar over Taken hebben moet ik apart uitleggen dat ik het over deel 1 heb en niet over 2, 3, 4 en 5.

batmaster

Avatar

Liam altijd goed! Ik vond taken 2 vermakelijk. Maar dit komt door Liam!

ValarMorghulis

Avatar

Niet zo negatief allemaal, ja deel 2 was slechter dan deel 1 maar nogsteeds erg vermakelijk. Ook had ik eerder gelezen dat deel 3 heel anders zou worden dus heb er de volste vertrouwen in!

benjamin

Avatar

Neeson zou beter terug wat meer films maken die zijn talent waard zijn, denk ik dan.

Angelater

Avatar

Gek genoeg vond ik het vervolg wat leuker dan het eerste deel :E
Maar ik hoop ook, zoals andere mensen hier, dat Neeson in wat andere films speelt. Actie ligt hem niet verkeerd, maar krijg het gevoel zo dat ie de Statham kant opgaat.

sonnycorleone

Avatar

Vreemd genoeg reageert niemand op 't onbeschoft hoge bedrag dat ie voor die film gaat krijgen! Ziek wereldje vol zielige mensen, als je 't goed nagaat!

WesleyK

Avatar

Ik hoop nog steeds dat die weer in films als Schindlers List gaat spelen ipv in deze action flicks

Geraaar

Avatar

Straks wordt liam neeson nog een nieuwe nicolas cage, alleen is ie duurder en heeft ie het geld niet snel snel dringend nodig..
Vond het 2de deel nu wel vermakelijk dus laat maar komen!

prehicham

Avatar

Deel 1 was nog wel leuk qua actie en verhaal.
Maar deel 2 was pure rotzooi en alleen gemaakt om geld te verdienen

Banned

Avatar

sonnycorleone "Vreemd genoeg reageert niemand op 't onbeschoft hoge bedrag dat ie voor die film gaat krijgen! Ziek wereldje vol zielige mensen, als je 't goed nagaat!"


Had niet anders verwacht... ik denk niet dat ie zou meespelen voor minder in dit onding.

sonnycorleone

Avatar

Banned "Had niet anders verwacht... ik denk niet dat ie zou meespelen voor minder in dit onding."
De man is 60 jaar geweest,denk niet dat ie gelukkiger wordt van 't maken van zulke B-films(deel 1 was aardig!) Ga lekker alleen maar doen waar je zin in hebt! Rollen ala rob roy en michael collins! Of ga zelf iets regisseren! Dat geld heeft ie allang niet meer nodig!

bigmichiel

Avatar

Verwacht er niet al te veel van. Deel 1 was een goede vermakelijke actie, deel 2 slap aftreksel van deel 1.

Maar we zullen zien. Zal in ieder geval wel een gevalletje huren worden en geen bios.

JamesBond

Avatar

Ze hebben wat goed te maken...

MovieWanker

Avatar

Deel 1 vond ik een aangename verrassing en deel 2 euh....een onaangename verrassing. Vond er geen hol aan, was één grote teleurstelling!
Van deel 3 heb ik dus totaal geen verwachtingen en hoeft voor mij ook niet.

Frietgezicht

Avatar

Als er nou stond dat die overtuigd is door een fris sterk script maar volgens mij heeft die nog geen idee waar het over gaat.

Decepticon

Avatar

Zoals velen, vind ik deel 2 ook een slap aftreksel van deel 1, wat destijds een aangename verassing was. Dus ik heb ook weinig hoop voor deel 3.
Jammer dat Neeson ook gewoon zwicht voor het grote geld. Maar hij zal ook wel denken, het is tenminste weer werk waar hij plezier aan beleeft en wat een vette paycheck oplevert.
Hij is momenteel altijd nog druk bezig, maar die films leveren volgens mij geen vette paycheck op. Dus geef ik hem geen ongelijk.

DashX

Avatar

Ach ja. Het is 20 miljoen erbij, waarom niet. Ook al staan de fans niet te wachten op een vervolg, na de zwakke deel 2. :Z

jaime91

Avatar

Dida24 "Leuk, maar deze keer aub geen Olivier Megaton!"

EENS! Waarom heeft die man in godsnaam werk? Hij is zo ontzettend slecht in zijn werk en nog huren ze hem in voor dit soort klussen. Waarom?! O+ Prima als ze met een derde deel komen, maar als ze Megaton alweer in huren dan is de film bij voorbaat kansloos. Wat een bagger regisseur.

Remco

Avatar

sonnycorleone "Vreemd genoeg reageert niemand op 't onbeschoft hoge bedrag dat ie voor die film gaat krijgen! Ziek wereldje vol zielige mensen, als je 't goed nagaat!"


Inderdaad en kun je nagaan dat de 2e film 30 miljoen kostte en dat daarvan dus 15 miljoen voor Liam Neeson was O+.Het is nooit genoeg voor ze. Je ziet hem net als Morgan Freeman in zowat elke film opduiken tegenwoordig om maar zoveel mogelijk geld binnen te slepen in meestal precies dezelfde soort rollen.

Remco

Avatar

jaime91 "EENS! Waarom heeft die man in godsnaam werk? Hij is zo ontzettend slecht in zijn werk en nog huren ze hem in voor dit soort klussen. Waarom?! O+ Prima als ze met een derde deel komen, maar als ze Megaton alweer in huren dan is de film bij voorbaat kansloos. Wat een bagger regisseur."


Hij is goedkoop denk ik ;)

NieuwsFilm

meest populair