Henry Cavill gelooft niet in snelle release 'Justice League'

Het lijkt hem wel geweldig om de film te maken.

De succesvolle reboot van de Superman-franchise van regisseur Zack Snyder zorgt al enige tijd voor speculatie over Justice League. De vraag is, of de film inderdaad in 2015 uit zal komen. Volgens Snyder zou dat niet het geval zijn, en ook hoofdrolspeler Henry Cavill gelooft van niet.

”Justice League zou geweldig kunnen zijn als de film goed gemaakt wordt. Maar het is erg moeilijk omdat de DC Comics helden allemaal goddelijke krachten hebben, terwijl het verhaal zich afspeelt in de echte wereld. Het zal lastig zijn dat goed uit te voeren en het moet met erg veel geduld en precisie gemaakt worden. Dus ik denk niet dat de film er direct zal komen. Het kan enige tijd duren om andere films en personages op te bouwen en ze dan aan elkaar voor te stellen,” vertelde Cavill.

Om vervolgens te besluiten met: ”Ik denk dat Justice League geweldig zou zijn om te maken, maar geloof niet dat de film snel uit zal komen.”

Zowel Snyder als Cavill geloven dus niet dat het verstandig is om nu direct met een Justice League-film te komen. In plaats daarvan vinden de twee het beter om eerst een vervolg op Man of Steel uit te brengen. Of die er al in 2014 zal komen lijkt ook twijfelachtig te zijn, al doet dat gerucht wel de ronde.



NieuwsFilm

meest populair