Johnny Depp zo goed als terug voor 'Alice in Wonderland: Through the Looking Glass'

Samenwerking gaat door, ondanks de matige prestaties van 'The Lone Ranger'

Ondanks dat The Lone Ranger een enorme flop dreigt te worden, zet Walt Disney de samenwerking door met acteur Johnny Depp. De website Variety meldt dat de twee zelfs dichter naar elkaar toe zijn gegroeid. Zo zou de Depps productiemaatschappij Infinitum Nihil worden overgenomen door Disney, waar het nu nog in handen is van Warner Bros. Pictures. Tevens zouden de partijen er bijna uit zijn over Depps terugkeer in het vervolg op Alice in Wonderland.

Depp speelde de rol van de Mad Hatter in het uiterst succesvolle eerste deel van regisseur Tim Burton. In 2010 haalde de 3D/CG live-action film meer dan $1,0 miljard op aan de wereldwijde bioscoopkassa.

Het vervolg met de werktitel Through the Looking Glass moet hoogstwaarschijnlijk geregisseerd worden door James Bobin, regisseur van The Muppets (2011) en het vervolg daarop, Muppets Most Wanted (2014). Scriptschrijver Linda Woolverton keert terug voor het tweede deel en zal binnenkort haar aandeel aanleveren bij Walt Disney.

Depp zal overigens ook te zien zijn in Disneys Pirates of the Caribbean 5 van Kon-Tiki-regisseurs Joachim Rønning en Espen Sandberg.



NieuwsFilm

meest populair