Hugh Jackman vindt X-Men/Avengers crossover noodzakelijk

Het is in zijn ogen onmogelijk de werelden niet te laten kruisen.

We weten al een tijdje dat Hugh Jackman graag zou zien dat zijn personage, Wolverine, in The Avengers meevecht. De kans daarop leek tot nu toe nog altijd niet erg groot, omdat de rechten op de X-Men franchise bij Fox liggen. Maar, toch heeft de beste man goede hoop op het project.

Tijdens een persconferentie over zijn nieuwste film The Wolverine, gaf Jackman toe dat hij het idee bij Marvel neergelegd heeft. ”Ik heb letterlijk dezelfde vraag aan Tom van Marvel, die met alle andere studio’s, waaronder Sony en Fox, samenwerkt, en alles regelt, gesteld. Ik zei, ‘Joh, kan dit gebeuren?’ en hij zei: ‘Kijk, het gaat niet makkelijk worden omdat je met verschillende studio’s werkt en zij hebben de rechten op de personages.”

Toch blijft Jackman hoop houden. ”Ik geloof – en misschien ben ik optimistisch, want ik begrijp dat Marvel de Avengers heeft en al een heleboel gepland heeft, maar ik geloof dat het op een bepaald moment onmogelijk wordt om niet Iron Man, alle Avengers personages, Wolverine, de X-Men en Spider-Man op de een of andere manier bij elkaar te brengen.”

Hij heeft zelfs al nagedacht over hoe de zaken dan geregeld moeten worden. ”Mij lijkt, je hebt drie studio’s, dus deel de kosten door drieën, en iedereen kan vrolijk samenwerken!”

Ook Andrew Garfield, die Spider-Man speelt, heeft in het verleden al laten weten dat hij graag in een van de Avengers-films te zien wil zijn. Helaas voor hem heeft Sony de rechten op dat deel van de Marvel comics, en wordt het er dus niet makkelijker op. Hoewel Jackman daar wel andere ideeën over heeft.



NieuwsFilm

meest populair