Video

Nieuwe teaser trailer 'Mandela: Long Walk to Freedom'

Idris Elba heeft de stem van Mandela bijzonder goed onder de knie.

door Zilko Tarici op 15.07.2013 om 14:16 in Video
Een nieuwe teaser trailer van Mandela: Long Walk to Freedom, de verfilming van de beroemde autobiografie van Nelson Mandela, waarin hij zijn leven als gevangene op Robbeneiland beschrijft, staat nu online. De film met Idris Elba (Pacific Rim) als Nelson Mandela en Naomie Harris (Skyfall) als Winnie Mandela werd geregisseerd door Justin Chadwick (The Other Boleyn Girl).

De opnames van Mandela: Long Walk to Freedom begonnen in mei 2012 in KwaZulu Natal en duurden 16 weken. De productie vond onder andere plaats op locaties zoals Kaapstad, Johannesburg en Mandela's thuisprovincie. De opnames eindigden in september 2012.

Mandela: Long Walk to Freedom wordt met de steun van The Weinstein Company nu al klaargestoomd voor de Oscars van 2014. Verwacht wordt dan ook dat de film eind dit jaar in de bioscopen zal verschijnen.

Video bestaat niet meer

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Deniro

Avatar

Ik vind het altijd raar als er van films waarvan de trailer nog geen eens is verschenen verwacht wordt dat ze op zn minst genomineerd zullen worden, maar nu moet ik zeggen dat deze teaser er al heel goed uitziet. Deze film ga ik zeker kijken. Het verhaal en cast op zich garanderen een hele sterke film. Ben erg benieuwd

Yanggie

Avatar

Wow is dat de stem van Idris Elba. Komt toch een heel eind in de buurt van de echte Mandela.

Ik vind Elba echt een briljante acteur dus ik heb de volste vertrouwen in dat Elba een hele goede Mandela neer gaat zetten.

Chrischzz

Avatar

Hoe gaat het met de oude heer nu toruwens?

Djipko

Avatar

Alleen het accent klinkt iets te geforceerd. Hopelijk is het niet storend door de film heen. Maar zeker kijken.

NieuwsFilm

meest populair