Havoc keert ook terug in 'X-Men: Days of Future Past'

Een van de weinige personages waarvan nog niet zeker was dat hij zou terugkeren.

De kolossale cast van X-Men: Days of Future Past kreeg de afgelopen maanden veel toevoegingen. Een die er leek te ontbreken was die van Lucas Till, die in X-Men: First Class te zien was als Havoc. Nu lijkt het erop dat het personage toch terug zal keren, gezien een nieuwe foto die regisseur Bryan Singer op Twitter plaatste.


De lijst met acteurs die terugkeren om weer in de huid te kruipen van onze favoriete mutanten is indrukwekkend. Zo keren Hugh Jackman (Wolverine), Ian McKellen (Magneto), Patrick Stewart (Professor X), James McAvoy (Professor X), Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto), Nicholas Hoult (Beast), Anna Paquin (Rogue), Ellen Page (Kitty Pryde), Shawn Ashmore (Iceman) en Halle Berry (Storm) terug. Verder spelen Peter Dinklage en Omar Sy mutanten die nog niet eerder in de filmfranchise te zien waren.

Days of Future Past draait om een alternatieve toekomst waarin Magneto's Brotherhood een belangrijke senator vermoordt. Als gevolg daarvan wordt de jacht op mutanten geopend en is het aan de X-Men uit het verleden en de X-Men uit de toekomst om samen te werken en ervoor te zorgen dat enkele belangrijke gebeurtenissen die leiden tot deze dystopische toekomst voorkomen worden.

X-Men: Days of Future Past moet vanaf 17 juli 2014 in de bioscopen draaien.

NieuwsFilm

meest populair