Video

Volledige trailer 'Mandela: Long Walk to Freedom' nu online!

Nelson Mandela werd gisteren 95 jaar oud.

door Zilko Tarici op 20.07.2013 om 12:49 in Video
Na de teaser trailer eerder deze week is er nu ook de volledige trailer van Mandela: Long Walk to Freedom, de verfilming van de beroemde autobiografie van Nelson Mandela. Heel toepasselijk, want Mandela werd gisteren alweer 95 jaar oud. De film met Idris Elba (Pacific Rim) als Nelson Mandela en Naomie Harris (Skyfall) als Winnie Mandela werd geregisseerd door Justin Chadwick (The Other Boleyn Girl).

De opnames van Mandela: Long Walk to Freedom begonnen in mei 2012 in KwaZulu Natal en duurden 16 weken. De productie vond onder andere plaats op locaties zoals Kaapstad, Johannesburg en Mandela's thuisprovincie. De opnames eindigden in september 2012.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

movieboy

Avatar

Damn dit ziet er goed uit Smiley face

Idris Elba's perfecte rol! Wie weet wordt ie genomineerd voor een oscar =)

Moviemagic

Avatar

Trailer is leuk in elkaar gezet. Ik zal deze zeker eens kijken als hij straks langskomt op film1. Mandela en zijn verhaal is niet iets waarvoor ik de bioscoop induik. Desalniettemin leuk in elkaar gezet als trailer.

FilmMaster

Avatar

Hij speelt de rol goed denk ik, de stem klopt in iedergeval.
Maar hij lijkt totaal niet.

Deniro

Avatar

Dit is voor mij gewoon een verplichting. Ik moet eerlijk zeggen. Ik vind de trailer nog niet zo sterk, maar de film wordt het zeker. Eindelijk het complete levensverhaal (wat ongetwijfeld ook zeer geromantiseerd is) professioneel verfilmd. Heel erg zin in.

NieuwsFilm

meest populair