'Star Trek 3' heeft twee schrijvers gevonden

De film is hard op weg voor een release in 2016.

Eerder vandaag wisten we te melden dat regisseur J.J. Abrams niet zo zeker was over zijn bemoeienis met Star Wars: Episode VII. De regisseur heeft bovenal moeite met het feit dat de film in Londen opgenomen moet worden, waardoor hij zijn familie niet zoveel kan zien.

Ondertussen wil hij ook graag Star Trek 3 regisseren, de film die hoogstwaarschijnlijk in 2016 zal uitkomen. Nu lijkt het erop dat er twee nieuwe scenaristen voor de film gevonden zijn. Het zou gaan om het schrijversduo Ashley Edward Miller en Zack Stentz. Zij schreven de eerste Thor en hebben een credit gekregen voor hun werk aan X-Men: First Class.

De twee zijn geen onbekenden voor Abrams. Zo werkten ze als schrijvers en producenten aan Fringe, waarmee ze deel werden van de Bad Robot familie, het productiehuis van Abrams. Dat wil overigens niet zeggen dat Alex Kurtzman en Bob Orci, die de scenario’s van Star Trek en Star Trek Into Darkness schreven, helemaal klaar zijn met de franchise.

Naar het schijnt zijn de twee van groot belang geweest bij de beslissing om Stentz en Miller aan te trekken voor de film. De kan is groot dat Stentz en Miller snel aan het werk gezet worden, aangezien Paramount de film in 2016 uit wil brengen. Dan bestaat de franchise vijftig jaar.



NieuwsFilm

meest populair