Veel actie in clip 'Elysium'

Matt Damon neemt het op tegen een killer-robot.

Er is een nieuwe clip vrijgegeven van Neill Blomkamps science fiction-film Elysium. In de clip zien we hoe Matt Damon het opneemt tegen een robot. Duidelijk wordt wederom, zoals in de vorige clip, dat hij het niet zo op robots heeft. Terecht ook, ditmaal.


Elysium draait net als de vorige film van Blomkamp, District 9, om een vorm van apartheid. Deze film speelt zich in het jaar 2159 af, waarin er twee klassen mensen bestaan. Er zijn de superrijken, die wonen op een door mensenhand gemaakt ruimtestation dat Elysium heet, en er is de rest. Zij wonen op een overbevolkte en vervuilde Aarde. De mensen die op Aarde wonen willen maar al te graag ontsnappen van alle misdaad en armoede, en hebben de medische zorg die beschikbaar is in Elysium hard nodig.

Maar sommigen in Elysium zullen zich door niets laten weerhouden om de anti-immigratie wetten uit te voeren en de luxueuze levensstijl van de bewoners van het ruimtestation te beschermen. De enige man met een kans om gelijkheid naar deze werelden te brengen is Max (Damon), een gewone man die snel hulp van Elysium nodig heeft. Met zijn leven op het spel begeeft hij zich op een gevaarlijke missie om niet alleen zijn eigen leven, maar ook dat van miljoenen mensen op Aarde te redden.

Elysium draait vanaf 15 augustus in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair