Eerste beelden van sentinels in viral 'X-Men: Days of Future Past'

Dit komt toch sneller dan verwacht, maar daarom niet minder vermakelijk.

Tijdens Comic-Con doken al de eerste afbeeldingen op van de sentinels, die een belangrijke rol gaan spelen in de X-Men film X-Men: Days of Future Past van regisseur Bryan Singer. De viral marketing campagne laat nu ook eerste bewegende beelden zien. Op de bijzonder fraaie viral website van Trask Industries verscheen namelijk een korte promo-video over de het bedrijf dat de robots maakt in het X-Men universum.


Het lijkt erop dat de sentinals die we zien in de video slechts vroege versies zijn en dat de robots in de daadwerkelijke film een stuk anders uitpakken. Hieronder ook drie promo-afbeeldingen.





De onderstaande afbeelding & video is van acteur Peter Dinklage als Bolivar Trask, die in de jaren 70 de eerste stappen zet met zijn bedrijf Trask Industries.



Voor wie de X-Men film The Wolverine al heeft gezien, weet dat de credit-scene een uiterst vermakelijke tease is naar Days of Future Past, met medewerking van acteurs Patrick Stewart (Professor X) en Ian McKellen (Magneto). Mocht je hem willen zien:



NieuwsFilm

meest populair