Bryan Singer onthult hoe Charles Xavier terugkeert in 'X-Men: Days of Future Past'

Daarnaast vertelt hij over Quicksilver en William Stryker.

Gisterenavond hield het Fantasia International Film Festival een speciaal evenement. Een select aantal bezoekers mocht de avond doorbrengen met Bryan Singer, die daarin uitgebreid inging op zijn aankomende megaproject X-Men: Days of Future Past.

Hij onthulde eerst dat de Scarlet Witch niet in de film te zien zou zijn. Het lijkt erop dat Quicksilver enig kind zal zijn in de film. Dit personage wordt gespeeld door Evan Peters. Hij bevestigde ook dat Josh Helman een jongere William Stryker zal spelen.

Maar ook erg interessant was Singers verhaal over de terugkeer van Charles Xavier. Dit personage, gespeeld door Patrick Stewart en James McAvoy, kwam te overlijden in X-Men: The Last Stand, maar keert dus terug in deze film.

Singer vindt de terugkeer van Xavier goed te rechtvaardigen. ”Hij heeft zijn bewustzijn overgezet en kon daar mogelijk een lichaam omheen bouwen.” Er werd al naar Xaviers terugkeer gehint in The Last Stand, maar nu is duidelijk hoe het personage terug kan keren.

Kijk hieronder de after credits scène waarin te zien is hoe Xavier nog ‘leeft’. X-Men: Days of Future Past draait vanaf 17 juli 2014 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair