Verkooptrailer geeft eerste indruk van film over vleesetende eekhoorns

Ze lijken wel heel schattig, maar zijn het echt niet!

Enige maanden geleden hadden we de aankondiging dat Timur Bekmambetov, de regisseur die we kennen van films als Wanted en Abraham Lincoln: Vampire Hunter, beig was met een horrorfilm over moordlustige eekhoorns. ”Eekhoorns, kunnen er net als mensen heel lief uitzien – totdat ze honger krijgen!” vertelde hij destijds nog over zijn project.

Nu is er een verkooptrailer vrijgegeven van het project, waarmee we een mooie indruk krijgen van hoe de uiteindelijke film eruit moet gaan zien. Bekijk de trailer hieronder.


Squirrels volgt een jonge man die terug naar huis keert, als zijn van hem vervreemde vader onder verdachte omstandigheden komt te overlijden. Daar hoopt hij het mysterie op te lossen, maar in plaats daarvan treft hij iets totaal anders aan. Zo is er de irritante nieuwe vriend van zijn moeder, een gasbedrijf dat de stad probeert op te kopen en een boze sheriff (die zijn ex-vriendinnetje blijkt te zijn). Maar tot overmaat van ramp wordt het stadje ook nog eens geteisterd door een moordlustig leger eekhoorns dat alles dat op hun pad komt opvreet.

Er is nog geen regisseur gevonden voor het project.

NieuwsFilm

meest populair