Dinobots inderdaad in 'Transformers 4'!

Daarnaast is de setting van de film bevestigd en de rollen van de hoofdrolspelers.

Er doen nu al enige tijd geruchten de ronde dat er in Transformers 4 Dinobots te zien zullen zijn. Tot nu toe werden die verhalen nooit bevestigd, maar vandaag kunnen we daar verandering in brengen. Producent Lorenzo di Bonaventura vertelde dat de personages inderdaad in Michael Bays vierde toevoeging aan de franchise te zien zullen zijn.

”Ik kan geen specifieke informatie geven, maar je kunt er zeker van zijn dat de aankomst van de Dinobots het publiek een boel zal geven om enthousiast over te worden. ’s Werelds coolste en meest spannende auto’s zullen in de film te zien zijn, waaronder Chinese auto’s, dus of je een auto-enthousiasteling bent of niet, de film wordt een feest voor het oog.”

De Dinobots vormen een klein team van robots in de vorm van dinosaurussen. Het team bestaat uit Grimlock (Tyrannosaurus Rex en de leider van het team), Slag (Triceratops en de nummer twee van Grimlock), Sludge (Apatosaurus), Snarl (Stegosaurus), Swoop (Pteranodon) en Paddles (Elasmosaurus).

Een ander detail dat Bonaventura bevestigde, was de setting van de film. Deze speelt zich inderdaad vier jaar na de invasie van Chicago, zoals we die in Transformers: Dark of the Moon konden zien, af. Daarnaast vertelde hij dat Mark Wahlberg een uitvinder zal spelen, en de vader van Tessa (Nicola Peltz), die verliefd is op de autocoureur Shane (Jack Reynor). Kelsey Grammer speelt een slechterik, Harold Attinger genaamd.

Hieronder een clip waarin we kunnen zien waar de Dinobots zoal mee bezig waren in de Transformers tekenfilm.



NieuwsFilm

meest populair