Benedict Cumberbatch ontkent geruchten 'Star Wars: Episode VII'

Wie zal de volgende zijn in de lange rij acteurs die genoemd worden voor de film?

Het nieuwtje van de week over J.J. Abrams Star Wars: Episode VII was vorige week dat Benedict Cumberbatch gecast zou zijn als een Sith-lord. Het vermoeden was er al snel dat dit verhaal niet zou kloppen, en Cumberbatch bevestigt dit vermoeden nu.

Tijdens het Toronto Film Festival sprak hij met Access Hollywood. ”Het is de simpele waarheid. J.J. [Abrams] en ik hebben eerder samengewerkt. Ik zou graag weer met hem willen werken,” vertelde hij. Om vervolgens toe te voegen: ”Er is geen aanbod gedaan. Dat is dat. En dat is dat.”

Vorige week vertelde een vertegenwoordiger van de 37-jarige acteur al dat er geen waarheid zat in het gerucht over de casting. ”Ik denk dat de geruchten rondgaan omdat J.J. en Benedict recentelijk een geweldige tijd samen hadden toen ze aan ‘Star Trek’ werkten.”

De geruchten werden gevoed toen de acteur besloot de productie van Guillermo del Toro’s Crimson Peak te verlaten. Nu is hij in die productie overigens al vervangen door Tom Hiddleston.

Cumberbatch is de laatste in een lange rij acteurs die genoemd worden voor een rol in de film. Zo werden ook Ryan Gosling, Zac Efron, Leonardo DiCaprio en Jonathan Rhys Meyers allemaal ook al genoemd.

Toch komen we steeds dichterbij het moment dat de eerste aankondigingen gedaan worden. Begin 2014 moeten de opnames van de film al van start gaan, zodat deze ofwel in de zomer van 2015, of in de winter van 2015 uit kan komen.



NieuwsFilm

meest populair