Algemeen

Chris Cooper bespreekt zijn rol als Norman Osborn in 'The Amazing Spider-Man 2'

De acteur laat vallen dat het personage slechts geïntroduceerd wordt in de sequel.

door Zilko Tarici op 12.09.2013 om 08:00 in Algemeen
Access Hollywood was tijdens het Toronto Film Festival (dat momenteel aan de gang is) aanwezig op de rode loper van de film August: Osage County. Een van de acteurs uit de film, Chris Cooper, speelt een rol in die film, maar is volgend jaar ook te zien in The Amazing Spider-Man 2 als Norman Osborn, een personage dat naderhand doordraait en de Green Goblin wordt. De interviewer in kwestie was de eerste die Cooper wist te vragen naar zijn rol als Osborn, waarop de acteur het volgende te zeggen had:

Dit wordt de introductie van Norman Osborn, die zal leiden tot grotere dingen in 'Spider-Man 3'. Je kunt wel zeggen dat hij (Osborn) op het randje van de afgrond staat.... Ik weet niet of ik meer over mag zeggen.

Niet veel informatie dus, maar we kunnen hieruit wel herleiden dat het zeer onwaarschijnlijk is dat we Osborn als de Green Goblin zullen zien in The Amazing Spider-Man 2.

The Amazing Spider-Man 2 wordt net als het eerste deel geregisseerd door Marc Webb. Peter Parker en Gwen Stacy worden wederom gespeeld door Andrew Garfield en Emma Stone. Nieuwe castleden zijn Jamie Foxx als Electro/Max Dillon en Paul Giamatti, die de rol van schurk Rhino op zich neemt. De film staat gepland voor mei 2014.

Bekijk hieronder ook een video van het interview met Chris Cooper:


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jaime91

Avatar

Filmtotaal "Niet veel informatie dus, maar we kunnen hieruit wel herleiden dat het zeer onwaarschijnlijk is dat we Osborn als de Green Goblin zullen zien in The Amazing Spider-Man 2."


En we kunnen hier ook uit opmaken dat The Green Goblin dus zeer waarschijnlijk de main badguy zal zijn in The Amazing Spider-Man 3.

B@chelor

Avatar

Toffe acteur. Heeft ook zo'n lekkere bad guy harses.

shaunofthedead

Avatar

Was Shailene Woodley niet uit de film geknipt of gehaald? Ik herinner mij precies dat daar enkele berichten over waren een paar maanden geleden

Frietgezicht

Avatar

shaunofthedead "Was Shailene Woodley niet uit de film geknipt of gehaald? Ik herinner mij precies dat daar enkele berichten over waren een paar maanden geleden"


Klopt maar hij kopieert zijn eigen berichten terwijl iemand daar ook al melding maakte dat ze er niet in zit maar blijkbaar schijt aan mensen die hem erop wijzen.
http://www.filmtotaal.nl/artikel.php?id=32998

Decepticon

Avatar

B@chelor "Toffe acteur. Heeft ook zo'n lekkere bad guy harses."
Dito T+)

NieuwsFilm

meest populair