Chris Cooper bespreekt zijn rol als Norman Osborn in 'The Amazing Spider-Man 2'

De acteur laat vallen dat het personage slechts geïntroduceerd wordt in de sequel.

Access Hollywood was tijdens het Toronto Film Festival (dat momenteel aan de gang is) aanwezig op de rode loper van de film August: Osage County. Een van de acteurs uit de film, Chris Cooper, speelt een rol in die film, maar is volgend jaar ook te zien in The Amazing Spider-Man 2 als Norman Osborn, een personage dat naderhand doordraait en de Green Goblin wordt. De interviewer in kwestie was de eerste die Cooper wist te vragen naar zijn rol als Osborn, waarop de acteur het volgende te zeggen had:

Dit wordt de introductie van Norman Osborn, die zal leiden tot grotere dingen in 'Spider-Man 3'. Je kunt wel zeggen dat hij (Osborn) op het randje van de afgrond staat.... Ik weet niet of ik meer over mag zeggen.

Niet veel informatie dus, maar we kunnen hieruit wel herleiden dat het zeer onwaarschijnlijk is dat we Osborn als de Green Goblin zullen zien in The Amazing Spider-Man 2.

The Amazing Spider-Man 2 wordt net als het eerste deel geregisseerd door Marc Webb. Peter Parker en Gwen Stacy worden wederom gespeeld door Andrew Garfield en Emma Stone. Nieuwe castleden zijn Jamie Foxx als Electro/Max Dillon en Paul Giamatti, die de rol van schurk Rhino op zich neemt. De film staat gepland voor mei 2014.

Bekijk hieronder ook een video van het interview met Chris Cooper:



NieuwsFilm

meest populair