Algemeen

Insidious 3 komt eraan!

Niet geheel verwonderlijk na het extreem succesvolle Amerikaanse openingsweekend van deel 2.

door Zilko Tarici op 17.09.2013 om 10:29 in Algemeen
Nadat Insidious: Chapter 2 in alleen al het Amerikaanse openingsweekend zijn budget acht keer heeft terugverdiend (een opbrengst van $41 miljoen t.o.v. een budget van $5 miljoen), komt het niet helemaal als verrassing dat een derde deel is aangekondigd.

Entertainment One (eOne), FilmDistrict, en Sony Pictures Worldwide Acquisitions (SPWA) kondigden aan dat een derde deel in de succesvolle horror-serie nu officieel in ontwikkeling is. Jason Blum en zijn Blumhouse Productions, die ook verantwoordelijk waren voor Insidious en Insidious: Chapter 2, produceren ook het derde deel, samen met Oren peli. Leigh Whannell, scenarist van deel 1 en 2, neemt ook nu weer het script voor zijn rekening. Grote vraag is of regisseur James Wan zal terugkeren, want hij heeft zijn handen voorlopig vol aan Fast & Furious 7.

De cast van Insidious: Chapter 2, die vanaf 3 oktober 2013 in de Nederlandse bioscopen draait, bestaat uit o.a. Patrick Wilson, Rose Byrne, Barbara Hershey en Lin Shaye. Regisseur James Wan, was dit jaar al eerder verantwoordelijk is voor horrortopper The Conjuring.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Roeltje

Avatar

Zeer bedankt voor dit wereldschokkende bericht! Smiley face

Angelater

Avatar

Het antwoord: nee. Hij zal niet terugkeren. Ook al is hij klaar met horror, blijft er natuurlijk nog ruimte genoeg voor wat aardige thrillers Smiley face

Gigan72

Avatar

Ik zie liever dat James Wan dit soort films maken dan deel 7 van die race bagger.

M0vieFreak

Avatar

Eerste deel is een erg mooie horror film. Hopelijk keert James Wan terug naar deel 3.

Moviemagic

Avatar

Angelater "Het antwoord: nee. Hij zal niet terugkeren. Ook al is hij klaar met horror, blijft er natuurlijk nog ruimte genoeg voor wat aardige thrillers Smiley face"


Slecht nieuws dus. Hij is één van mijn meest favoriete regisseurs hiervoor.

slaughterhouse764

Avatar

Laten we hopen dat James Wan toch zijn terugkeer maakt in Insidious 3, want hij blinkt toch wel uit in het horror genre wat mij betreft.

NieuwsFilm

meest populair