Insidious 3 komt eraan!

Niet geheel verwonderlijk na het extreem succesvolle Amerikaanse openingsweekend van deel 2.

Zilko Tarici 17 september 2013 08:29 in Algemeen
Nadat Insidious: Chapter 2 in alleen al het Amerikaanse openingsweekend zijn budget acht keer heeft terugverdiend (een opbrengst van $41 miljoen t.o.v. een budget van $5 miljoen), komt het niet helemaal als verrassing dat een derde deel is aangekondigd.

Entertainment One (eOne), FilmDistrict, en Sony Pictures Worldwide Acquisitions (SPWA) kondigden aan dat een derde deel in de succesvolle horror-serie nu officieel in ontwikkeling is. Jason Blum en zijn Blumhouse Productions, die ook verantwoordelijk waren voor Insidious en Insidious: Chapter 2, produceren ook het derde deel, samen met Oren peli. Leigh Whannell, scenarist van deel 1 en 2, neemt ook nu weer het script voor zijn rekening. Grote vraag is of regisseur James Wan zal terugkeren, want hij heeft zijn handen voorlopig vol aan Fast & Furious 7.

De cast van Insidious: Chapter 2, die vanaf 3 oktober 2013 in de Nederlandse bioscopen draait, bestaat uit o.a. Patrick Wilson, Rose Byrne, Barbara Hershey en Lin Shaye. Regisseur James Wan, was dit jaar al eerder verantwoordelijk is voor horrortopper The Conjuring.

NieuwsFilm