‘Tokyo Drift’-ster Lucas Black keert terug voor ‘Fast and Furious’ deel 7, 8 en 9

Eén ding is zeker: de makers van deze lucratieve filmreeks zijn dol op continuïteit.

De makers van de Fast & Furious films doen er letterlijk alles aan om er een kloppende franchise van te maken. Lucas Black, de acteur die het hoofdpersonage Sean speelde in The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006), zal terugkeren voor het zevende, achtste en negende deel.

Hoewel Tokyo Drift jaren vóór de laatste drie delen van de reeks uitkwam, vinden de gebeurtenissen juist later plaats. De reden hiervoor was dat regisseur Justin Lin zo'n liefhebber was van het personage Han (Sung Kang), dat hij hem ondanks zijn dood in Tokyo Drift besloot terug te halen voor het vierde deel. Pas bij het zesde deel refereerde Lin weer naar Tokyo Drift, waardoor de continuïteit weer terug was.

Aan het einde van Fast and Furious 6 zien we dat Han wordt vermoord door de wraakzuchtige broer van de door Dom (Vin Diesel) vermoorde Owen Shaw. Deze gloednieuwe villain wordt gespeeld door Jason Statham.

Aan het einde van Tokyo Drift komt Dom langs in Tokyo en ontmoet hij Sean. Het ijs wordt gebroken door het feit dat ze beiden bevriend waren met de inmiddels overleden Han. Op dit moment is het prima te verklaren dat Sean terugkeert voor toekomstige Fast & Furious films.

Fast & Furious 7, een film van regisseur James Wan (Insidious, The Conjuring), staat gepland voor de zomer van 2014.



NieuwsFilm

meest populair