Harrison Ford keert mogelijk terug voor 'Blade Runner 2'

Hij ziet het wel zitten.

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets gehoord hebben over het vervolg op Blade Runner, waarmee Ridley Scott in 1982 furore maakte. Vorig jaar werd de scenarist van het origineel, Hampton Fancher, nog aangetrokken om het scenario te verzorgen van het vervolg.

Sindsdien is het echter vrij stil geweest rondom de film. Scott heeft immers genoeg om mee bezig te zijn. Eerst werkte hij aan The Counselor, en nu treft hij voorbereidingen om te beginnen met zijn film over Mozes, Exodus. De opnames van die film moeten volgend jaar van start gaan.

Of de film er gaat komen of niet is dus nog de vraag, maar mocht die er komen, dan weten we nu één ding zeker: het personage van Harrison Ford keert mogelijk terug. ”We hebben het erover gehad. Ik bewonder Ridley zowel als man als regisseur, en ik zou graag weer met hem samenwerken om dit verhaal verder te vertellen,” vertelde Ford nu in een nieuw interview.

Mocht de film er komen, dan kunnen we er dus op rekenen dat Ford aanwezig is. Eerder bleek namelijk al dat ook Scott graag ziet dat Ford in de film speelt.



NieuwsFilm

meest populair