Script 'Justice League: Mortal' gelekt

Lees wat George Miller in 2007 van plan was met Batman, Superman, Wonder Woman en The Flash.

Enkel jaren na het succes van Batman Begins (2005) en het wat mindere succes van Superman Returns (2006) werkte Warner Bros. samen met regisseur George Miller (Mad Max, 1979) aan Justice League: Mortal, een film rond de groep populairste DC Comics-superhelden. Door het enorme budget, problemen met de geplande opnames in Australië en de schrijversstaking belandde de film in 2007 in de ijskast. Nu is er op de website Superhero Movie News een review verschenen van het script van het gecancelde project.

Volgens de website focust het script zich op de relatie tussen zeven superhelden en een supersonische satelliet die Batman heeft gebouwd om hen te bespioneren. Vervolgens zou het veel maatschappelijke kritiek bevatten en uiteraard uitmonden in voldoende spektakel. Tevens zou het script een redelijk bizar superhelden-universum omschreven, waardoor het erg experimenteel zou overkomen en waarschijnlijk zou regisseur Miller er een zware kluif aan hebben gehad het te vertalen naar het witte doek.

In Justice League: Mortal waren hoofdrollen weggelegd voor D.J. Cotrona, (Superman), Armie Hammer (Batman), Adam Brody (The Flash) en Megan Gale (Wonder Woman). Lees op Superhero Movie News de complete review.

In 2015 moet Superman vs. Batman verschijnen. Hierin speelt Ben Affleck Batman en keert Henry Cavill terug als Superman. Daarna moet hoogstwaarschijnlijk Justice Leaque in productie gaan. Ook zijn er plannen om Wonder Woman naar het grote of kleine scherm te brengen.



NieuwsFilm

meest populair