Productie 'Guardians of the Galaxy' afgerond

Daarnaast omschrijft Lee Pace de slechterik van de film.

Tijdens een interview in het kader van The Hobbit: The Desolation of Smaug, waarin Lee Pace de Elvenkoning Thranduil speelt, sprak hij over zijn personage in Guardians of the Galaxy. In die film, waarvan de opnames nu afgerond zijn, speelt hij de rol van Ronan the Accuser, de slechterik.

"Hij is een psychopaat! Een echt monster. Ik vond het geweldig om dit personage te spelen. Ik ben blij dat het allemaal op beeld staat en ik had nooit gedacht zo'n gestoord personage neer te zetten. James Gunn maakt een fenomenale film en ik vond het geweldig om met hem samen te werken. We hebben een monsterlijk wezen neergezet!"

Regisseur James Gunn zette gisteren een reeks berichten online waaruit blijkt dat de opnames van de film al afgerond zijn. Eergisteren was de main unit al klaar, en gisteren rondde ook de second unit zijn werk af.


Naast Lee Pace spelen ook Chris Pratt (Peter Quill a.k.a. Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Batista (Drax the Destroyer), Michael Rooker (Yondu), Karen Gillan (Nebula), Djimon Hounsou (Korath), Benicio del Toro (The Collector) en John C. Reilly (Rhomann Dey) rollen in Guardians of the Galaxy. De film gaat in augustus 2014 in première.

NieuwsFilm

meest populair