Algemeen

Productie 'Guardians of the Galaxy' afgerond

Daarnaast omschrijft Lee Pace de slechterik van de film.

door Jim Pedd op 13.10.2013 om 13:00 in Algemeen
Tijdens een interview in het kader van The Hobbit: The Desolation of Smaug, waarin Lee Pace de Elvenkoning Thranduil speelt, sprak hij over zijn personage in Guardians of the Galaxy. In die film, waarvan de opnames nu afgerond zijn, speelt hij de rol van Ronan the Accuser, de slechterik.

"Hij is een psychopaat! Een echt monster. Ik vond het geweldig om dit personage te spelen. Ik ben blij dat het allemaal op beeld staat en ik had nooit gedacht zo'n gestoord personage neer te zetten. James Gunn maakt een fenomenale film en ik vond het geweldig om met hem samen te werken. We hebben een monsterlijk wezen neergezet!"

Regisseur James Gunn zette gisteren een reeks berichten online waaruit blijkt dat de opnames van de film al afgerond zijn. Eergisteren was de main unit al klaar, en gisteren rondde ook de second unit zijn werk af.

Naast Lee Pace spelen ook Chris Pratt (Peter Quill a.k.a. Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Batista (Drax the Destroyer), Michael Rooker (Yondu), Karen Gillan (Nebula), Djimon Hounsou (Korath), Benicio del Toro (The Collector) en John C. Reilly (Rhomann Dey) rollen in Guardians of the Galaxy. De film gaat in augustus 2014 in première.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bioshock300

Avatar

Dat is snel gegaan allemaal. Dus we kunnen binnenkort de eerste trailer verwachten??

benjamin

Avatar

bioshock300 "Dat is snel gegaan allemaal. Dus we kunnen binnenkort de eerste trailer verwachten??"


Binnenkort komt Thor 2 uit, dus Marvel zal misschien wel proberen tegen dan iets te tonen te hebben. Verwacht dus ook een trailer van Captain America 2 in dat bewuste voorprogramma.

M0vieFreak

Avatar

Dit is snel gegaan. Denk dat er weer veel visual effecten in komen.

Pruiszie

Avatar

Ik kan niet wachten! Kom maar snel met een trailertje!

Decepticon

Avatar

Ik denk niet dat we gauw een trailer hoeven te verwachten, eerst komt Captain America: The Winter Soldier nog, daar zal eerst de aandacht naar uitgaan, voordat ze aandacht aan de Guardians geven.
Ik denk dat we op zijn vroegst een teaser/trailer kunnen verwachten bij de Super Bowl in februari.
Als ik het goed onthouden heb wat op CBM stond, kunnen we rond Thor: The Dark World de 1e trailer van Cap 2 verwachten.

adofmirosch

Avatar

Damm nog 10 maand voor deze pas draait.

STYD

Avatar

Benieuwd hoe de film zal zijn. Hoop echt niet dat het richting F4 zal gaan. Zou echt zonde zijn.

Offtopic: Wanneer kunnen we eens een keer een trailer van Ultimate Spiderman 2 en Transformers 4 verwachten? Duurt wel heel erg lang allemaal zeg.

Decepticon

Avatar

STYD "Benieuwd hoe de film zal zijn. Hoop echt niet dat het richting F4 zal gaan. Zou echt zonde zijn.

Offtopic: Wanneer kunnen we eens een keer een trailer van Ultimate Spiderman 2 en Transformers 4 verwachten? Duurt wel heel erg lang allemaal zeg."
Transformers 4 zijn ze momenteel nog druk aan het filmen hoor, verwacht daar in december een korte teaser van en een volledige trailer met de Super Bowl in februari. Net zoals bij voorgaande films ook het geval was.
Waar Amazing Spider-Man 2 blijft, duurt idd wat lang, maar die film komt ook pas zomer volgend jaar, dus daar verwacht ik ook niet eerder een trailer dan met de Super Bowl.

nieuwslaatste nieuws

meest populair