Rol Vin Diesel in 'Guardians of the Galaxy' nog niet zeker

Ook de geruchten over Ant-Man kloppen niet.

In een interview ging Marvel Studiobaas Kevin Feige in op recente geruchten over een aantal films die zijn studio de komende jaren uitbrengt. Hij sprak over de geruchten dat Joseph Gordon-Levitt en Paul Rudd strijden om de hoofdrol in Ant-Man, en ging in op de rol van Vin Diesel in Guardians of the Galaxy.

Vooral over dat laatste schept Feige flink wat verwarring in het interview. Zo vertelde Diesel onlangs dat Groot, het personage dat hij in zou spreken, één regel tekst heeft in de film. Maar wat blijkt? Diesel is nog helemaal niet officieel gecast in de film.

Want Feige vertelt dit: ”Ja, ik denk dat we er dicht bij zijn. Ik denk dat het bijna officieel is, als het aankomt op het Groot personage. Maar we zijn nog niet 100 procent zeker.” Wat dus inhoudt dat Diesel nog helemaal niet getekend heeft voor de rol, al is men er wel dicht bij.

Verder vertelde Feige waarom hij denkt dat de naam van Joseph Gordon-Levitt zo vaak genoemd wordt in verband met Marvel-films. ”Nou, soms is het omdat we ook daadwerkelijk gesprekken voeren, en soms is het omdat hij een bekende acteur is. En veel geruchten gaan natuurlijk over prominente acteurs.”

Overigens ontkrachtte Gordon-Levitt enkele dagen geleden zelf de geruchten over Ant-Man. Hij vertelde toen dat er niets van waar was. En ook wat betreft Paul Rudd kloppen de geruchten volgens Feige niet. ”Nou, niets is nog zeker. Ik vind Paul Rudd ook erg cool.”

Ant-Man draait vanaf 31 juli 2015 in de bioscopen. Guardians of the Galaxy gaat op 14 augustus 2014 in première.



NieuwsFilm

meest populair