'Star Wars: Episode VII' inderdaad in zomer 2015

Daarnaast is er meer duidelijkheid over de plannen van Disney.

Disney is nog altijd zwijgzaam over aankomende projecten, maar een opmerkelijke informatiebron schept nu enige duidelijkheid over de toekomst van de Star Wars-franchise. Een brochure van Disney voor de European Brand Licensing Show, waarvan een foto uitlekte, verschaft informatie over de grote plannen.

Zoals op de brochure te zien is, komt in de lente / zomer van 2014 een Star Wars Mobile LEGO spel uit. Dat moet lijken op die van Batman en Harry Potter, die al eerder uitgebracht werden. In diezelfde periode komt er ook een ‘Star Wars Digital Library’ uit. Ander interessant nieuws uit de brochure is dat in deze ook enkele specials over Darth Vader op televisie zullen komen.

Verder bevestigt de folder een vermoeden dat al langere tijd bestaat. Star Wars: Episode VII zal in de lente of zomer van 2015 in de bioscopen uitkomen. Goed nieuws dus voor Star Wars-fans. Disney heeft duidelijk een goed plan, dat voor de komende jaren op z’n minst in bepaalde mate vast lijkt te liggen.

Er is nog altijd weinig bekend over Star Wars: Episode VII. Zeker is dat J.J. Abrams de film zal regisseren, en dat hij samen met Michael Arndt werkt aan het scenario. Verder zouden de hoofdrolspelers van de eerste trilogie, Mark Hamill, Carrie Fisher en Harrison Ford allemaal terugkeren voor de film.

Helemaal zeker is dat echter nog niet. Recentelijk ontkende Ford nog dat hij al getekend had voor de film. Dat ondanks dat Star Wars-bedenker George Lucas al te kennen had gegeven dat Ford dit wel al gedaan had. Ook Hamill en Fisher hadden aangegeven zeker te zijn van een terugkeer naar de franchise.

Echte aankondigingen zullen hoogstwaarschijnlijk in november en december komen. Naar het schijnt had Ford hierom gevraagd, om eerst de promotiecampagne voor zijn nieuwste film, Ender’s Game, af te kunnen ronden.



NieuwsFilm

meest populair